Kalakutienos suktinukai su įdaru orkaitėje

Kalakutienos suktinukai su įdaru orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus mėsos patiekalas šventiniam stalui arba šeimos vakarienei. Šaltas galima patiekti kaip užkandį – supjaustytą griežinėliais. Su įdaru galima eksperimentuoti. Patiekalui tinka naudoti kalakutienos krūtinėlės arba šlaunelės filė. Mėsą supjaustykite porcijomis, kad būtų patogu ją plakti ir vynioti į vyniotinius. Būtinai paruoškite šiuos vyniotinius šventiniam stalui arba tiesiog vakarienei draugiškoje šeimos aplinkoje!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    500 gramų
  • Rūkyta šoninė
    200 gramų
  • Krapai
    50 gramų
  • Marinuoti agurkai
    150 gramų
  • Grietinėlė 20–35%
    200 ml
  • Majonezas
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Patiekalui paruoškite reikalingus ingredientus. Kalakutieną patogu naudoti jau supjaustytą steikais.
    1. Patiekalui paruoškite reikalingus ingredientus. Kalakutieną patogu naudoti jau supjaustytą steikais.
  • Įdarui smulkiai supjaustykite krapus ir sutarkuokite marinuotus agurkus.
    2. Įdarui smulkiai supjaustykite krapus ir sutarkuokite marinuotus agurkus.
  • Reklama
  • Kiekvieną kalakuto steiką plaktuku suplakite ir patepkite majonezu.
    3. Kiekvieną kalakuto steiką plaktuku suplakite ir patepkite majonezu.
  • Gausiai pabarstykite smulkintais krapais.
    4. Gausiai pabarstykite smulkintais krapais.
  • Reklama
  • Sudėkite 2–3 šoninės riekeles.
    5. Sudėkite 2–3 šoninės riekeles.
  • Pridėkite tarkuotus marinuotus agurkus.
    6. Pridėkite tarkuotus marinuotus agurkus.
  • Reklama
  • Susukite vyniotinį su įdaru viduje.
    7. Susukite vyniotinį su įdaru viduje.
  • Išorę apvyniokite šonine.
    8. Išorę apvyniokite šonine.
  • Reklama
  • Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite paruoštus vyniotinius.
    9. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite paruoštus vyniotinius.
  • Vyniotinius apliekite grietinėle. Pagal skonį pabarstykite druska ir prieskoniais. Įdėkite į iš anksto iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir ke...
    10. Vyniotinius apliekite grietinėle. Pagal skonį pabarstykite druska ir prieskoniais. Įdėkite į iš anksto iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40–50 minučių.
  • Reklama
  • Iškepę vyniotiniai šiek tiek susitrauks ir parus. Išimkite iš orkaitės.
    11. Iškepę vyniotiniai šiek tiek susitrauks ir parus. Išimkite iš orkaitės.
  • Sudėkite ant lėkščių ir patiekite. Skanaus!
    12. Sudėkite ant lėkščių ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai