Kalakutienos suktinukai su įdaru orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Skanus mėsos patiekalas šventiniam stalui arba šeimos vakarienei. Šaltas galima patiekti kaip užkandį – supjaustytą griežinėliais. Su įdaru galima eksperimentuoti. Patiekalui tinka naudoti kalakutienos krūtinėlės arba šlaunelės filė. Mėsą supjaustykite porcijomis, kad būtų patogu ją plakti ir vynioti į vyniotinius. Būtinai paruoškite šiuos vyniotinius šventiniam stalui arba tiesiog vakarienei draugiškoje šeimos aplinkoje!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos filė500 gramų
-
Rūkyta šoninė200 gramų
-
Krapai50 gramų
-
Marinuoti agurkai150 gramų
-
Grietinėlė 20–35%200 ml
-
Majonezas50 gramų
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Patiekalui paruoškite reikalingus ingredientus. Kalakutieną patogu naudoti jau supjaustytą steikais. -
2. Įdarui smulkiai supjaustykite krapus ir sutarkuokite marinuotus agurkus. -
Reklama
-
3. Kiekvieną kalakuto steiką plaktuku suplakite ir patepkite majonezu. -
4. Gausiai pabarstykite smulkintais krapais. -
Reklama
-
5. Sudėkite 2–3 šoninės riekeles. -
6. Pridėkite tarkuotus marinuotus agurkus. -
Reklama
-
7. Susukite vyniotinį su įdaru viduje. -
8. Išorę apvyniokite šonine. -
Reklama
-
9. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite paruoštus vyniotinius. -
10. Vyniotinius apliekite grietinėle. Pagal skonį pabarstykite druska ir prieskoniais. Įdėkite į iš anksto iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40–50 minučių. -
Reklama
-
11. Iškepę vyniotiniai šiek tiek susitrauks ir parus. Išimkite iš orkaitės. -
12. Sudėkite ant lėkščių ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















