Kalakutiena pomidorų padaže

Kalakutiena pomidorų padaže

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Paprastas, greitas ir skanus – pagrindinės šio patiekalo savybės. Minkšta mėsa ir aromatingas padažas puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Bet kuris iš jūsų gali lengvai paruošti tokį patiekalą. Taigi pabandykime. Švelni kalakutiena ir aromatingas pomidorų padažas puikiai papildys bet kokį garnyrą: košę, bulves ar makaronus. O šį patiekalą paruošti labai paprasta. Netikite manimi? Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kalakutieną pomidorų padaže, o jūs išbandysite ir pamatysite, kaip tai lengva.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Morkos
    2~3 vnt
  • Česnakai
    1~2 skiltelės
  • Pomidorų padažas
    300~400 mililitrai (arba 2 šaukštai pomidorų pastos)
  • Aliejus
    4~5 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Džiovintos paprikos milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Zira
    1~2 žiupsneliai
  • Druska
    pagal skonį
  • Petražolės, bazilikas
    20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais: arba kubeliais, arba juostelėmis. Tiesiog taip, kaip jums patinka.
    1. Mėsą nuplauname ir supjaustome nedideliais gabalėliais: arba kubeliais, arba juostelėmis. Tiesiog taip, kaip jums patinka.
  • Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę, kad pakeptų nedideliame kiekyje aliejaus.
    2. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę, kad pakeptų nedideliame kiekyje aliejaus.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Suberkite į svogūną ir pakepinkite, kol beveik iškeps.
    3. Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Suberkite į svogūną ir pakepinkite, kol beveik iškeps.
  • Mėsą tuo pat metu kaip ir daržoves apkepkite augaliniame aliejuje antroje keptuvėje ant stiprios ugnies.
    4. Mėsą tuo pat metu kaip ir daržoves apkepkite augaliniame aliejuje antroje keptuvėje ant stiprios ugnies.
  • Reklama
  • Daržovės beveik paruoštos, supilkite į jas pomidorų padažą ir prieskonius, palikite kelias minutes troškintis. Jei turite pomidorų pastos...
    5. Daržovės beveik paruoštos, supilkite į jas pomidorų padažą ir prieskonius, palikite kelias minutes troškintis. Jei turite pomidorų pastos, praskieskite ją vandeniu iki reikiamo tirštumo.
  • Kai mėsa apkeps, sumažinkite ugnį. Į mėsą suberkite nuluptą ir susmulkintą česnaką.
    6. Kai mėsa apkeps, sumažinkite ugnį. Į mėsą suberkite nuluptą ir susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Į keptuvę su mėsa supilkite pomidorų padažą su daržovėmis, įberkite druskos ir smulkiai pjaustytų žolelių. Troškinkite uždengę, kol mėsa ...
    7. Į keptuvę su mėsa supilkite pomidorų padažą su daržovėmis, įberkite druskos ir smulkiai pjaustytų žolelių. Troškinkite uždengę, kol mėsa iškeps (apie 15 min.). Nepamirškite išmaišyti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai