Kaimiškas mėlynių ir persikų pyragas
5 (2 įvertinimai)
4-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Rustic Blueberry Peach Pie – tai gana lengvai pagaminamas pyragas, kuris praskaidrins paprastą kasdienį ar net šventinį arbatos vakarėlį. Išbandykite – jums patiks! Kaimiškas mėlynių ir persikų pyragas – dar vienas gana lengvai pagaminamas, bet labai skanus pyragas, kurio receptas vertas dėmesio. Svarbiausia, kad persikai būtų kuo šviežesni ir skanesni, tada pyragas gausis puikus. Kaimiško stiliaus mėlynių ir persikų pyragas puikiai dera su arbata ir kava, taip pat puikiai dera su pienu. Išbandykite – jums tikrai patiks!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Vaisiai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai1,5 stiklinės
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas250 gramų
-
Kiaušinio trynys1 vnt
-
Pienas3 šaukštai
-
Persikų uogienė3 šaukštai (nebūtina)
-
Persikai4~5 vnt
-
Mėlynės1 stiklinė
-
Tamsus cukrus1/4 puodelio
-
Miltai2 šaukštai
-
Cinamonas1/4 arbatinio šaukštelio
-
Muskato riešutas1/8 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Miltus persijokite, sumaišykite su druska ir cukrumi.
-
2. Gerai išmaišykite mikseriu.
-
Reklama
-
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite trynį su pienu.
-
4. Lengvai išplakite šakute arba plaktuvu.
-
Reklama
-
5. Sviestas, supjaustytas kubeliais, dedamas į miltus.
-
6. Miltus su sviestu sumaišykite į trupinius.
-
Reklama
-
7. Tada supilame į kiaušinių-pieno masės mišinį.
-
8. Dar kartą viską gerai išmaišome.
-
Reklama
-
9. Gautą tešlą suminkykite į rutulį.
-
10. Susukame rutulį į diskelį, kurį susukame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
-
Reklama
-
11. Tuo tarpu ruošiame įdarą. Norėdami tai padaryti, į dubenį sudėkite mėlynes, griežinėliais pjaustytus persikus, cukrų, šiek tiek miltų ir druskos, cinamono ir muskato riešuto.
-
12. Gerai išmaišykite – ir, tiesą sakant, įdaras yra paruoštas.
-
13. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite į maždaug 30 cm skersmens apskritimą.
-
Reklama
-
14. Tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
-
15. Į tešlos centrą dėkite įdarą.
-
16. Apvyniojame kraštus, formuojame pyragą (kaip nuotraukoje).
-
17. Kad tešlos kraštai būtų skanesni, juos galima aptepti uogiene.
-
18. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių ir kepame apie 50-55 minutes, kol iškeps.
-
19. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite (gali būti karšta, gali būti šalta). Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama