Kaimiškas mėlynių ir persikų pyragas

Kaimiškas mėlynių ir persikų pyragas

5 (2 įvertinimai)

4-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Rustic Blueberry Peach Pie – tai gana lengvai pagaminamas pyragas, kuris praskaidrins paprastą kasdienį ar net šventinį arbatos vakarėlį. Išbandykite – jums patiks! Kaimiškas mėlynių ir persikų pyragas – dar vienas gana lengvai pagaminamas, bet labai skanus pyragas, kurio receptas vertas dėmesio. Svarbiausia, kad persikai būtų kuo šviežesni ir skanesni, tada pyragas gausis puikus. Kaimiško stiliaus mėlynių ir persikų pyragas puikiai dera su arbata ir kava, taip pat puikiai dera su pienu. Išbandykite – jums tikrai patiks!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1,5 stiklinės
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    250 gramų
  • Kiaušinio trynys
    1 vnt
  • Pienas
    3 šaukštai
  • Persikų uogienė
    3 šaukštai (nebūtina)
  • Persikai
    4~5 vnt
  • Mėlynės
    1 stiklinė
  • Tamsus cukrus
    1/4 puodelio
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Cinamonas
    1/4 arbatinio šaukštelio
  • Muskato riešutas
    1/8 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite, sumaišykite su druska ir cukrumi.
    1. Miltus persijokite, sumaišykite su druska ir cukrumi.
  • Gerai išmaišykite mikseriu.
    2. Gerai išmaišykite mikseriu.
  • Reklama
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite trynį su pienu.
    3. Nedideliame dubenyje sumaišykite trynį su pienu.
  • Lengvai išplakite šakute arba plaktuvu.
    4. Lengvai išplakite šakute arba plaktuvu.
  • Reklama
  • Sviestas, supjaustytas kubeliais, dedamas į miltus.
    5. Sviestas, supjaustytas kubeliais, dedamas į miltus.
  • Miltus su sviestu sumaišykite į trupinius.
    6. Miltus su sviestu sumaišykite į trupinius.
  • Reklama
  • Tada supilame į kiaušinių-pieno masės mišinį.
    7. Tada supilame į kiaušinių-pieno masės mišinį.
  • Dar kartą viską gerai išmaišome.
    8. Dar kartą viską gerai išmaišome.
  • Reklama
  • Gautą tešlą suminkykite į rutulį.
    9. Gautą tešlą suminkykite į rutulį.
  • Susukame rutulį į diskelį, kurį susukame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
    10. Susukame rutulį į diskelį, kurį susukame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Tuo tarpu ruošiame įdarą. Norėdami tai padaryti, į dubenį sudėkite mėlynes, griežinėliais pjaustytus persikus, cukrų, šiek tiek miltų ir ...
    11. Tuo tarpu ruošiame įdarą. Norėdami tai padaryti, į dubenį sudėkite mėlynes, griežinėliais pjaustytus persikus, cukrų, šiek tiek miltų ir druskos, cinamono ir muskato riešuto.
  • Gerai išmaišykite – ir, tiesą sakant, įdaras yra paruoštas.
    12. Gerai išmaišykite – ir, tiesą sakant, įdaras yra paruoštas.
  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite į maždaug 30 cm skersmens apskritimą.
    13. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite į maždaug 30 cm skersmens apskritimą.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
    14. Tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
  • Į tešlos centrą dėkite įdarą.
    15. Į tešlos centrą dėkite įdarą.
  • Apvyniojame kraštus, formuojame pyragą (kaip nuotraukoje).
    16. Apvyniojame kraštus, formuojame pyragą (kaip nuotraukoje).
  • Kad tešlos kraštai būtų skanesni, juos galima aptepti uogiene.
    17. Kad tešlos kraštai būtų skanesni, juos galima aptepti uogiene.
  • Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių ir kepame apie 50-55 minutes, kol iškeps.
    18. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 175 laipsnių ir kepame apie 50-55 minutes, kol iškeps.
  • Supjaustykite gabalėliais ir patiekite (gali būti karšta, gali būti šalta). Skanaus!
    19. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite (gali būti karšta, gali būti šalta). Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai