Juodadėmė menkė orkaitėje su sūriu
5 (3 įvertinimai)
								3-4  Porcijos
						
								50 min.
						Apie receptą
Norėdami gaminti, galite pasiimti paruoštą juodadėmės filė. Jei neturite filė, geriau žuvį šiek tiek užšaldyti (arba ne visiškai atitirpinti), kad filė gerai atsiskirtų nuo kaulų. Priešingu atveju juodadėmės menkės yra labai lengvai ir greitai paruošiamos.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Žuvis / 
					# Daržovės / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Juodadėmė menkė1 vnt. (Vidutinė)
- 
													Pomidoras1~2 vnt
- 
													Svogūnas1 vnt
- 
													Grietinė5 ~ 7 šaukštai (25% riebumo)
- 
													Sūris100 gramų (kietas)
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Juodieji pipiraipagal skonį (malti)
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikiamus ingredientus. 1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
- 
                                                     2. Perpjaukite žūvį, pašalinkite visus įmanomus kaulus. Supjaustykite filė gabalėliais. Padėkite vieną filė gabalėlį ant mažo folijos lakšto ir suformuokite valtį. 2. Perpjaukite žūvį, pašalinkite visus įmanomus kaulus. Supjaustykite filė gabalėliais. Padėkite vieną filė gabalėlį ant mažo folijos lakšto ir suformuokite valtį.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais. 3. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
- 
                                                     4. Supjaustykite pomidorą plonais griežinėliais. 4. Supjaustykite pomidorą plonais griežinėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Paruoštą žuvį suberkite į kepimo indą. 5. Paruoštą žuvį suberkite į kepimo indą.
- 
                                                     6. Pasūdykite kiekvieną filė, aptepkite grietine, išdėliokite susmulkintą svogūną. Ant svogūno uždėkite pomidorų griežinėlius. 6. Pasūdykite kiekvieną filė, aptepkite grietine, išdėliokite susmulkintą svogūną. Ant svogūno uždėkite pomidorų griežinėlius.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Pomidorus vėl patepkite grietine, jei reikia, vėl pasūdykite, pabarstykite pipirais. Pabarstykite smulkiai tarkuotą sūrį. 7. Pomidorus vėl patepkite grietine, jei reikia, vėl pasūdykite, pabarstykite pipirais. Pabarstykite smulkiai tarkuotą sūrį.
- 
                                                     8. Paruoštą žuvį dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 25–30 minučių. 8. Paruoštą žuvį dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 25–30 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Praėjus laikui, išimkite iš orkaitės ir nedelsdami patiekite. 9. Praėjus laikui, išimkite iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
- 
                                                     10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















