Jautienos stroganovas su padažu
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jautienos stroganovą su padažu paruošti labai paprasta. Pagrindui naudojame jautieną, o daržovės ir prieskoniai patiekalui tik suteiks ypatingo pikantiškumo. Šį patiekalą gaminau naudodama jautienos nugarinę (tradiciškai). Pomidoras ir grietinėlė padaro šį patiekalą labai skanų. Patiekdami mėsą pabarstykite petražolėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Grietinėlė50 gramų
-
Pomidorų pasta30 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Taigi, paimame mėsą ir pirmiausia šiek tiek pamušame. Tai daroma, kad mėsa būtų minkštesnė.
-
2. Dabar supjaustykite mėsą juostelėmis ir kuriam laikui atidėkite.
-
Reklama
-
3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
-
4. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Nepamirškite nuolat maišyti.
-
Reklama
-
5. Į svogūną įpilkite miltų ir pomidorų pastos.
-
6. Dabar kepkite mėsą. Jautieną geriau kepti nedideliame kiekyje margarino, bet galima naudoti ir augalinį aliejų.
-
Reklama
-
7. Į mėsą sudėkite svogūnus irsupilkite grietinėlę. Uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 20 minučių ant labai silpnos ugnies.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama