Jautienos stroganovas su padažu

Jautienos stroganovas su padažu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jautienos stroganovą su padažu paruošti labai paprasta. Pagrindui naudojame jautieną, o daržovės ir prieskoniai patiekalui tik suteiks ypatingo pikantiškumo. Šį patiekalą gaminau naudodama jautienos nugarinę (tradiciškai). Pomidoras ir grietinėlė padaro šį patiekalą labai skanų. Patiekdami mėsą pabarstykite petražolėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    50 gramų
  • Pomidorų pasta
    30 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, paimame mėsą ir pirmiausia šiek tiek pamušame. Tai daroma, kad mėsa būtų minkštesnė.
    1. Taigi, paimame mėsą ir pirmiausia šiek tiek pamušame. Tai daroma, kad mėsa būtų minkštesnė.
  • Dabar supjaustykite mėsą juostelėmis ir kuriam laikui atidėkite.
    2. Dabar supjaustykite mėsą juostelėmis ir kuriam laikui atidėkite.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Nepamirškite nuolat maišyti.
    4. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Nepamirškite nuolat maišyti.
  • Reklama
  • Į svogūną įpilkite miltų ir pomidorų pastos.
    5. Į svogūną įpilkite miltų ir pomidorų pastos.
  • Dabar kepkite mėsą. Jautieną geriau kepti nedideliame kiekyje margarino, bet galima naudoti ir augalinį aliejų.
    6. Dabar kepkite mėsą. Jautieną geriau kepti nedideliame kiekyje margarino, bet galima naudoti ir augalinį aliejų.
  • Reklama
  • Į mėsą sudėkite svogūnus irsupilkite grietinėlę. Uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 20 minučių ant labai silpnos ugnies.
    7. Į mėsą sudėkite svogūnus irsupilkite grietinėlę. Uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 20 minučių ant labai silpnos ugnies.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai