Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
5 (6 įvertinimai)
8-10 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Neįtikėtinai skanus patiekalas, tinkantis kiekvienai dienai, puikiai atrodys ir ant šventinio stalo. Subtili mėsa su bulvėmis po kvapniu sūriu – apsilaižysite pirštus. Jautienos kepimas su bulvėmis, receptą tikriausiai žino bene kiekviena šeimininkė. Mėgstu palepinti savo šeimą ir draugus šiuo neįtikėtinai skaniu patiekalu, be to, gaminimui neskiriu daug laiko ir energijos – orkaitė viską padaro už mane. Kad ir kaip būtų galima pasakyti, bet šis paprastas jautienos receptas su bulvėmis man padėjo ne kartą, kai reikėjo skaniai pamaitinti mūsų didelę šeimą.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena750 gramų
-
Bulvės1,5 kilogramo
-
Svogūnai2 vnt
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Majonezas150 gramų
-
Druska1 valgomasis šaukštas
-
Malti juodieji pipirai1/3 arbatinio šaukštelio
-
Česnakai3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia mėsą, žinoma, reikia supjaustyti gabaliukais. Tada gerai išplakame, pabarstome druska, pipirais, įtriname smulkintą česnaką.
-
2. Svogūną supjaustykite žiedais, o bulves – griežinėliais. Dabar bulves reikia lengvai pasūdyti ir sumaišyti su vienu šaukštu majonezo.
-
Reklama
-
3. Kepimo skardą ištepkite plonu aliejaus sluoksniu ir sudėkite bulves. Tada svogūnų ir sūrio sluoksnis.
-
4. Ir dar kartą kartojame sluoksnius: bulvės, svogūnai ir sūris.
-
Reklama
-
5. Dabar išdėliojame jautienos gabalėlius.
-
6. Pabarstykite jautieną svogūnų žiedais.
-
Reklama
-
7. Dabar supilkite majonezą.
-
8. Ir galiausiai sūris. Kepimo skardą uždenkite folija, kad sūris nesudegtų, ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę pusantros valandos. Skanaus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama