Jautiena su bulvėmis Prancūziškai

Jautiena su bulvėmis Prancūziškai

5 (3 įvertinimai)

8-10

Porcijos

2 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Neįtikėtinai skanus patiekalas, tinkantis kiekvienai dienai, puikiai atrodys ir ant šventinio stalo. Subtili mėsa su bulvėmis po kvapniu sūriu – apsilaižysite pirštus. Jautienos kepimas su bulvėmis, receptą tikriausiai žino bene kiekviena šeimininkė. Mėgstu palepinti savo šeimą ir draugus šiuo neįtikėtinai skaniu patiekalu, be to, gaminimui neskiriu daug laiko ir energijos – orkaitė viską padaro už mane. Kad ir kaip būtų galima pasakyti, bet šis paprastas jautienos receptas su bulvėmis man padėjo ne kartą, kai reikėjo skaniai pamaitinti mūsų didelę šeimą.

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    750 gramų
  • Bulvės
    1,5 kilogramo
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Majonezas
    150 gramų
  • Druska
    1 valgomasis šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Kaip pagaminti

  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    1. Pirmiausia mėsą, žinoma, reikia supjaustyti gabaliukais. Tada gerai išplakame, pabarstome druska, pipirais, įtriname smulkintą česnaką.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    2. Svogūną supjaustykite žiedais, o bulves – griežinėliais. Dabar bulves reikia lengvai pasūdyti ir sumaišyti su vienu šaukštu majonezo.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    3. Kepimo skardą ištepkite plonu aliejaus sluoksniu ir sudėkite bulves. Tada svogūnų ir sūrio sluoksnis.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    4. Ir dar kartą kartojame sluoksnius: bulvės, svogūnai ir sūris.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    5. Dabar išdėliojame jautienos gabalėlius.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    6. Pabarstykite jautieną svogūnų žiedais.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    7. Dabar supilkite majonezą.
  • Jautiena su bulvėmis Prancūziškai
    8. Ir galiausiai sūris. Kepimo skardą uždenkite folija, kad sūris nesudegtų, ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę pusantros valandos. Skanaus.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai