Itališkas apkepas pusryčiams
5 (2 įvertinimai)
6
Porcijos
45 min.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Jei įprasti pusryčių variantai jau šiek tiek pabodę, pabandykite įsidėmėti šį šaunų variantą. Daržovės, rūkyta mėsa, puri kiaušinienė ir plonas tešlos sluoksnis – puikus patiekalas visai šeimai. Šis receptas yra puiki idėja, kurią galima lengvai pakeisti, kad tiktų šaldytuve esančiam maistui. Saliamį ir kumpį galima pakeisti kepta malta mėsa, pavyzdžiui, daržovės gali būti šviežios sezono metu arba šaldytos mišrainės pagal skonį. Pažiūrėkite, kaip pasigaminti itališkų pusryčių apkepą ir tikrai norėsite jį išbandyti.
Paskirtis: Pusryčių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės-
Reikalingi ingredientai:
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Daržovės250 gramų
-
Kumpis8 griežinėliai
-
Saliamis16 griežinėliai
-
Kiaušinis8 vnt
-
Sūris200 gramų
-
Sluoksniuota tešla250 gramų
-
Druskos ir pipirųpagal skonį
Kaip pagaminti
-
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, padėkite ant ugnies.
-
2. Sudėkite daržoves, šiek tiek pakepinkite, kol suminkštės.
-
3. Paruoštas daržoves išimkite iš keptuvės ir šiek tiek atvėsinkite.
-
4. Ant karščiui atsparios formos dugno dėkite sluoksniuotą tešlą. Ant viršaus - kumpis.
-
5. Tada saliamis.
-
6. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais.
-
7. Supilkite į formą.
-
8. Sudėkite daržoves.
-
9. Viską apibarstykite ant viršaus tarkuotu sūriu ir pašaukite į orkaitę.