Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Įdarytos paprikos – klasikinis patiekalas. Tačiau ne visi žino, kaip jį pagaminti. Na, ištaisykime nesusipratimą ir pasimokykime iš šio paprasto recepto su nuotraukomis! Labai patogus receptas, nes nieko nereikia iš anksto virti ar kepti. O rezultatas – skanios paprikos, kurias galima valgyti su kepimo metu gautu sultiniu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa (maišyta)
    500 gramų
  • Baltasis svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Šviežios petražolės
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
  • Raudonėlis
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Paprika
    5~6 vnt
  • Saldžiarūgštis padažas
    pagal skonį (Jei įmanoma, naudokite Worcestershire padažą.)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Susmulkinkite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais žiedeliais.
    1. Susmulkinkite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais žiedeliais.
  • Susmulkinkite petražoles.
    2. Susmulkinkite petražoles.
  • Reklama
  • Į dubenį suberkite džiūvėsėlius, arbatinį šaukštelį džiovintų raudonėlių, kapotų petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį.
    3. Į dubenį suberkite džiūvėsėlius, arbatinį šaukštelį džiovintų raudonėlių, kapotų petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Į atskirą dubenį supilkite pieną, du kiaušinius ir porą šaukštų saldžiarūgščio (Worcestershire) padažo ir viską gerai išplakite.
    4. Į atskirą dubenį supilkite pieną, du kiaušinius ir porą šaukštų saldžiarūgščio (Worcestershire) padažo ir viską gerai išplakite.
  • Reklama
  • Gautą mišinį supilkite į džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite. Masė turėtų būti tirštos ir lipnios konsistencijos.
    5. Gautą mišinį supilkite į džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite. Masė turėtų būti tirštos ir lipnios konsistencijos.
  • Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu ir supilkite gautą mišinį.
    6. Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu ir supilkite gautą mišinį.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite rankomis, kad abi masės tolygiai susimaišytų.
    7. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis, kad abi masės tolygiai susimaišytų.
  • Atsargiai nupjaukite viršutinę paprikos dalį.
    8. Atsargiai nupjaukite viršutinę paprikos dalį.
  • Reklama
  • Pašalinkite sėklas ir baltas venas.
    9. Pašalinkite sėklas ir baltas venas.
  • Paprikas sudėkite į kepimo indą ir sandariai užpildykite malta mėsa. Kepkite 280 laipsnių temperatūroje 40-60 minučių, kol faršas visiška...
    10. Paprikas sudėkite į kepimo indą ir sandariai užpildykite malta mėsa. Kepkite 280 laipsnių temperatūroje 40-60 minučių, kol faršas visiškai iškeps.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai