Įdarytos paprikos
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Įdarytos paprikos – klasikinis patiekalas. Tačiau ne visi žino, kaip jį pagaminti. Na, ištaisykime nesusipratimą ir pasimokykime iš šio paprasto recepto su nuotraukomis! Labai patogus receptas, nes nieko nereikia iš anksto virti ar kepti. O rezultatas – skanios paprikos, kurias galima valgyti su kepimo metu gautu sultiniu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa (maišyta)500 gramų
-
Baltasis svogūnas1 vnt
-
Česnakai3~4 skiltelės
-
Šviežios petražolėspagal skonį
-
Džiūvėsėliai100 gramų
-
Raudonėlispagal skonį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Pienas100 mililitrų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Paprika5~6 vnt
-
Saldžiarūgštis padažaspagal skonį (Jei įmanoma, naudokite Worcestershire padažą.)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Susmulkinkite česnaką, o svogūną supjaustykite plonais žiedeliais.
-
2. Susmulkinkite petražoles.
-
Reklama
-
3. Į dubenį suberkite džiūvėsėlius, arbatinį šaukštelį džiovintų raudonėlių, kapotų petražolių, druskos ir pipirų pagal skonį.
-
4. Į atskirą dubenį supilkite pieną, du kiaušinius ir porą šaukštų saldžiarūgščio (Worcestershire) padažo ir viską gerai išplakite.
-
Reklama
-
5. Gautą mišinį supilkite į džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite. Masė turėtų būti tirštos ir lipnios konsistencijos.
-
6. Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu ir supilkite gautą mišinį.
-
Reklama
-
7. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis, kad abi masės tolygiai susimaišytų.
-
8. Atsargiai nupjaukite viršutinę paprikos dalį.
-
Reklama
-
9. Pašalinkite sėklas ir baltas venas.
-
10. Paprikas sudėkite į kepimo indą ir sandariai užpildykite malta mėsa. Kepkite 280 laipsnių temperatūroje 40-60 minučių, kol faršas visiškai iškeps.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama