Įdaryti pomidorai su malta mėsa orkaitėje

Įdaryti pomidorai su malta mėsa orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Šį patiekalą jau ne kartą gaminau ir kaip užkandį šventiniam stalui, ir tiesiog vakarienei. Visus šiuos pomidorus visada valgydavo su malonumu, siūlau išbandyti šį išbandytą receptą. Tiesą pasakius, net nepamenu, kada ir kur pirmą kartą radau šį įdarytų pomidorų su malta mėsa receptą, bet viena galiu pasakyti tikrai, dabar šis patiekalas yra vienas mėgstamiausių mūsų šeimoje. Jį mėgsta visi: mano vyras ir vaikai, o aš ypač mėgstu šiuos pomidorus, nes juos visai nesunku paruošti, o dabar smulkiai papasakosiu, kaip orkaitėje pasigaminti įdarytus pomidorus su malta mėsa.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    7 vnt
  • Malta mėsa
    650~700 gramų (kiauliena + jautiena)
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės (3
  • Pienas
    1/4 stiklinės
  • Džiūvėsėliai
    1/4 stiklinės
  • Sviestas
    2~3 šaukštai
  • Petražolės
    30 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Taigi, susmulkinkite tris skilteles česnako ir svogūną, pakepinkite juos augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Kai svogūnas ir...
    1. Taigi, susmulkinkite tris skilteles česnako ir svogūną, pakepinkite juos augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Kai svogūnas ir česnakas atvės, sumaišykite juos su malta mėsa, įdėkite saują džiūvėsėlių, šiek tiek pieno, kiaušinį, pusę susmulkintų petražolių, pagal skonį druskos ir maltų pipirų, gerai išmaišykite faršą.
  • Nupjaukite pomidorų viršūnes ir atsargiai išskobkite minkštimą. Pomidorų vidų pabarstykite druska ir palikite porai minučių. Taip iš pomi...
    2. Nupjaukite pomidorų viršūnes ir atsargiai išskobkite minkštimą. Pomidorų vidų pabarstykite druska ir palikite porai minučių. Taip iš pomidorų išsitrauks skysčio perteklius, kurį vėliau reikės nusausinti.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite pomidorų minkštimą, suberkite likusį smulkintą česnaką, petražoles, pagal skonį druskos ir pipirų – toks bus mūsų ...
    3. Smulkiai supjaustykite pomidorų minkštimą, suberkite likusį smulkintą česnaką, petražoles, pagal skonį druskos ir pipirų – toks bus mūsų padažas.
  • Dabar reikia sandariai prikimšti pomidorus malta mėsa ir uždengti anksčiau nupjautomis viršūnėlėmis.
    4. Dabar reikia sandariai prikimšti pomidorus malta mėsa ir uždengti anksčiau nupjautomis viršūnėlėmis.
  • Reklama
  • Pomidorus dėkite į kepimo indą, supilkite paruoštą padažą, ant kiekvieno pomidoro uždėkite po gabalėlį sviesto.
    5. Pomidorus dėkite į kepimo indą, supilkite paruoštą padažą, ant kiekvieno pomidoro uždėkite po gabalėlį sviesto.
  • Kepkite patiekalą 160 laipsnių temperatūroje valandą, tada patiekite pomidorus, papuoštus žolelėmis. Gero apetito!
    6. Kepkite patiekalą 160 laipsnių temperatūroje valandą, tada patiekite pomidorus, papuoštus žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai