Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žolelėmis
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Įdaryti pievagrybiai su mėsos faršu ir sūriu gali būti ruošiami ne tik šventiniam stalui, bet ir paprastai vakarienei. Grybus galima įdaryti ne tik taip, bet taip pat pridėti kumpio, vištienos ir pan. Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žalumynais puikiai tiks bet kuriam šventiniam stalui. Jie ruošiami lengvai ir greitai. Jei norite, kad grybai būtų dar sotesni, į įdarą pridėkite faršo, smulkintos mėsos arba kumpio. Eksperimentuodami su įdaru galite pasiekti pačių įvairiausių skonių įvairovę.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai10~15 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Česnakas4 skiltelės
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pievagrybius galima rinktis bet kokio dydžio pagal jūsų pageidavimą. Dar mums reikės sūrio, svogūno ir žalumynų. -
2. Nusivalykite grybus, nulupkite ir pašalinkite kotelius. Viską, ką nupjovėte, reikia smulkiai supjaustyti - tai bus dalis įdaro. -
Reklama
-
3. Supjaustykite svogūną ir atidėkite. Tuo tarpu apkepkite likusius grybus (iš anksto smulkiai supjaustytus) kartu su svogūnu. Druską ir prieskonius dėkite pagal skonį. -
4. Grybus su svogūnu kepkite iki visiško ingredientų paruošimo. Galima įpilti šiek tiek vandens ir troškinti nuolat maišant, kol vanduo visiškai išgaruos. -
Reklama
-
5. Į paruoštą įdarą įdėkite sūrį ir smulkiai pjaustytus žalumynus. Dabar galite įdaryti grybus. -
6. Įdarytas kepurėles dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių. -
Reklama
-
7. Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žalumynais patiekiami karšti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















