Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žolelėmis

Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žolelėmis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Įdaryti pievagrybiai su mėsos faršu ir sūriu gali būti ruošiami ne tik šventiniam stalui, bet ir paprastai vakarienei. Grybus galima įdaryti ne tik taip, bet taip pat pridėti kumpio, vištienos ir pan. Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žalumynais puikiai tiks bet kuriam šventiniam stalui. Jie ruošiami lengvai ir greitai. Jei norite, kad grybai būtų dar sotesni, į įdarą pridėkite faršo, smulkintos mėsos arba kumpio. Eksperimentuodami su įdaru galite pasiekti pačių įvairiausių skonių įvairovę.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    10~15 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakas
    4 skiltelės
  • Kietasis sūris
    200 gramų
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pievagrybius galima rinktis bet kokio dydžio pagal jūsų pageidavimą. Dar mums reikės sūrio, svogūno ir žalumynų.
    1. Pievagrybius galima rinktis bet kokio dydžio pagal jūsų pageidavimą. Dar mums reikės sūrio, svogūno ir žalumynų.
  • Nusivalykite grybus, nulupkite ir pašalinkite kotelius. Viską, ką nupjovėte, reikia smulkiai supjaustyti - tai bus dalis įdaro.
    2. Nusivalykite grybus, nulupkite ir pašalinkite kotelius. Viską, ką nupjovėte, reikia smulkiai supjaustyti - tai bus dalis įdaro.
  • Reklama
  • Supjaustykite svogūną ir atidėkite. Tuo tarpu apkepkite likusius grybus (iš anksto smulkiai supjaustytus) kartu su svogūnu. Druską ir pri...
    3. Supjaustykite svogūną ir atidėkite. Tuo tarpu apkepkite likusius grybus (iš anksto smulkiai supjaustytus) kartu su svogūnu. Druską ir prieskonius dėkite pagal skonį.
  • Grybus su svogūnu kepkite iki visiško ingredientų paruošimo. Galima įpilti šiek tiek vandens ir troškinti nuolat maišant, kol vanduo visi...
    4. Grybus su svogūnu kepkite iki visiško ingredientų paruošimo. Galima įpilti šiek tiek vandens ir troškinti nuolat maišant, kol vanduo visiškai išgaruos.
  • Reklama
  • Į paruoštą įdarą įdėkite sūrį ir smulkiai pjaustytus žalumynus. Dabar galite įdaryti grybus.
    5. Į paruoštą įdarą įdėkite sūrį ir smulkiai pjaustytus žalumynus. Dabar galite įdaryti grybus.
  • Įdarytas kepurėles dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių.
    6. Įdarytas kepurėles dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 20 minučių.
  • Reklama
  • Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žalumynais patiekiami karšti.
    7. Įdaryti pievagrybiai su sūriu ir žalumynais patiekiami karšti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai