Įdaryti burokėliai
5 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vienas iš paprastų, skanių ir įperkamų patiekalų ar užkandžių – įdaryti burokėliai. Burokėlius galite įdaryti įvairiais įdarais – tai gali būti delikatesai, grybai, sūriai, varškė ir kt. Pagal receptą burokėliai gali būti iš anksto virti arba kepti, kaip jums labiau patinka. Įdarui naudokite varškę, žoleles ir aromatingus prieskonius. Sultingumo užkandžiui suteiks truputis jogurto ar grietinės. Patiekite šį patiekalą kaip pietus ar vakarienę.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai300 gramų
-
Varškė100 gramų
-
Krapai15 gramų
-
Jogurtas30 gramų
-
Druska, pipirai, paprika, sausas česnakaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus produktus.
-
2. Rinkitės skanią, riebią varškę, sutrinkite, kad būtų smulkiagrūdė. Perkelkite varškę į dubenį.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite krapus ir nusausinkite. Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į varškę.
-
4. Varškę pagardinkite druska, pipirais, suberkite sausą česnaką ir papriką. Viską išmaišyti.
-
Reklama
-
5. Iš anksto išvirkite arba iškepkite burokėlius, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius perpjaukite pusiau ir išimkite burokėlių vidų.
-
6. Paruoštu varškės mišiniu įdarykite burokėlius.
-
Reklama
-
7. Burokėlius užpilkite jogurtu arba grietine ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama