Įdaryti bulvių blynai
3.7 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate klasikinius bulvinius blynus, pakeitimui tikrai rekomenduoju išbandyti šį įdomų variantą. Traškių bulvių ir minkštos maltos mėsos derinys yra stebėtinai skanus! Įdarui rekomenduoju naudoti vištienos faršą, jis greičiau iškeps bulvių viduje. Yra du variantai formuoti bulvinius blynus – rankoje, kaip šiuo atveju, arba keptuvėje, pakaitomis dėliojant bulves, faršą ir vėl bulves. Išbandykite abu variantus ir pasirinkite tą, kuris jums patogesnis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės4~5 vnt
-
Kiaušinis1 vnt (jei reikia)
-
Vištienos filė1 vnt
-
Augalinis aliejuspagal poreikį
-
Svogūnas1 vnt
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Filė nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir kartu su svogūnu sudėkite į maišytuvo dubenį.
-
Reklama
-
3. Sumalkite.
-
4. Įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
5. Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
-
6. Įberkite druskos ir pipirų. Jei bulvės išdžiūvo, įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
7. Norėdami suformuoti bulvinį blyną, paimkite bulvių masės.
-
8. Į centrą dėkite maltą mėsą.
-
Reklama
-
9. Ant viršaus uždėkite dar bulvių masės. Taip gavosi įdarytas bulvinis blynas.
-
10. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
-
Reklama
-
11. Kepkite uždengus dangčiu apie 7-10 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės.
-
12. Prieš patiekdami, padėkite blynus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama