Įdaryti bulvių blynai

Įdaryti bulvių blynai

3.7 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate klasikinius bulvinius blynus, pakeitimui tikrai rekomenduoju išbandyti šį įdomų variantą. Traškių bulvių ir minkštos maltos mėsos derinys yra stebėtinai skanus! Įdarui rekomenduoju naudoti vištienos faršą, jis greičiau iškeps bulvių viduje. Yra du variantai formuoti bulvinius blynus – rankoje, kaip šiuo atveju, arba keptuvėje, pakaitomis dėliojant bulves, faršą ir vėl bulves. Išbandykite abu variantus ir pasirinkite tą, kuris jums patogesnis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt (jei reikia)
  • Vištienos filė
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Filė nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir kartu su svogūnu sudėkite į maišytuvo dubenį.
    2. Filė nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir kartu su svogūnu sudėkite į maišytuvo dubenį.
  • Reklama
  • Sumalkite.
    3. Sumalkite.
  • Įberkite druskos ir pipirų.
    4. Įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
    5. Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
  • Įberkite druskos ir pipirų. Jei bulvės išdžiūvo, įmuškite kiaušinį.
    6. Įberkite druskos ir pipirų. Jei bulvės išdžiūvo, įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Norėdami suformuoti bulvinį blyną, paimkite bulvių masės.
    7. Norėdami suformuoti bulvinį blyną, paimkite bulvių masės.
  • Į centrą dėkite maltą mėsą.
    8. Į centrą dėkite maltą mėsą.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite dar bulvių masės. Taip gavosi įdarytas bulvinis blynas.
    9. Ant viršaus uždėkite dar bulvių masės. Taip gavosi įdarytas bulvinis blynas.
  • Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
    10. Dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
  • Reklama
  • Kepkite uždengus dangčiu apie 7-10 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės.
    11. Kepkite uždengus dangčiu apie 7-10 minučių iki auksinės rudos spalvos, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės.
  • Prieš patiekdami, padėkite blynus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
    12. Prieš patiekdami, padėkite blynus ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai