Įdaryta cukinija
5 (3 įvertinimai)
4-5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Malta mėsa įdaryta cukinija – gerai žinomas patiekalas. Jo paruošimo variantų yra daug. Kiekvienas turi savo variantą. Siūlau greičiausiai klasikinį cukinijų su malta mėsa receptą. Pabandyk tai! Patiekalas labai sultingas, skanus ir gana sotus. Malta mėsa įdarytas cukinijas geriausia valgyti karštas. Teoriškai tai yra patiekalas du viename ir jums nereikia gaminti papildomo garnyro. Galite paimti daugiau žalumynų ir padengti stalą. Skanaus!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos3~4 vnt (vidutinio dydžio)
-
Malta mėsa150~200 gramų
-
Svogūnai1 vnt (didelis)
-
Sūris50~70 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, ne aukštesnėmis nei forma, kurioje jos bus kepamos.
-
2. Iš cukinijų stulpelių išimame minkštimą, kad padarytume puodelius. Juos šiek tiek pasūdykite ir pipiruokite.
-
Reklama
-
3. Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į maltą mėsą. Druskos ir pipirų. Iš cukinijos ištrauktą minkštimą galite įdėti ir į faršą.
-
4. Į formą, išteptą augaliniu aliejumi, sudėkite cukinijų, įdarytų malta mėsa, puodelius ir maždaug valandai pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
-
Reklama
-
5. Kai cukinijos bus beveik paruoštos, pabarstykite jas tarkuotu sūriu ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 20-25 minutes.
-
6. Patiekite karštą!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama