Įdaryta cukinija

Įdaryta cukinija

5 (3 įvertinimai)

4-5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Malta mėsa įdaryta cukinija – gerai žinomas patiekalas. Jo paruošimo variantų yra daug. Kiekvienas turi savo variantą. Siūlau greičiausiai klasikinį cukinijų su malta mėsa receptą. Pabandyk tai! Patiekalas labai sultingas, skanus ir gana sotus. Malta mėsa įdarytas cukinijas geriausia valgyti karštas. Teoriškai tai yra patiekalas du viename ir jums nereikia gaminti papildomo garnyro. Galite paimti daugiau žalumynų ir padengti stalą. Skanaus!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    3~4 vnt (vidutinio dydžio)
  • Malta mėsa
    150~200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt (didelis)
  • Sūris
    50~70 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, ne aukštesnėmis nei forma, kurioje jos bus kepamos.
    1. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais, ne aukštesnėmis nei forma, kurioje jos bus kepamos.
  • Iš cukinijų stulpelių išimame minkštimą, kad padarytume puodelius. Juos šiek tiek pasūdykite ir pipiruokite.
    2. Iš cukinijų stulpelių išimame minkštimą, kad padarytume puodelius. Juos šiek tiek pasūdykite ir pipiruokite.
  • Reklama
  • Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į maltą mėsą. Druskos ir pipirų. Iš cukinijos ištrauktą minkštimą galite įdėt...
    3. Ruošiame įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į maltą mėsą. Druskos ir pipirų. Iš cukinijos ištrauktą minkštimą galite įdėti ir į faršą.
  • Į formą, išteptą augaliniu aliejumi, sudėkite cukinijų, įdarytų malta mėsa, puodelius ir maždaug valandai pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
    4. Į formą, išteptą augaliniu aliejumi, sudėkite cukinijų, įdarytų malta mėsa, puodelius ir maždaug valandai pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
  • Reklama
  • Kai cukinijos bus beveik paruoštos, pabarstykite jas tarkuotu sūriu ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 20-25 minutes.
    5. Kai cukinijos bus beveik paruoštos, pabarstykite jas tarkuotu sūriu ir kepkite iki auksinės rudos spalvos, apie 20-25 minutes.
  • Patiekite karštą!
    6. Patiekite karštą!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai