Guliašas su alumi

Guliašas su alumi

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Skanus mėsos patiekalas su lengvu alaus skoniu patiks ne tik vyrams. Jį labai lengva paruošti, skonis subtilus, aromatas žavus. Išbandykite! Skanus mėsos patiekalas su lengvu salyklo skoniu, kurį labai lengva paruošti. Mano svečiai, išbandę šį guliašą, ilgai svarstė, kokiu prieskoniu aš jį įdėjau. Ir jie nepatikėjo, kai pasakiau guliašo gaminimo su alumi receptą. Turėjau suburti didelę grupę vasarnamyje ir pademonstruoti procesą. Papasakosiu kaip pasigaminti guliašą su alumi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1 kilogramas
  • Paprika
    2 vnt
  • Česnakai
    4~5 skiltelės
  • Pomidorų pasta
    2~3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    4~5 šaukštai
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    2~3 žiupsneliai
  • Malta paprika
    1 šaukštas
  • Tamsus alus
    1 litras
  • Kmynai
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
    1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  • Storasieniame puode arba didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną su kmynais. Kepkite svogūną, kol jis taps ...
    2. Storasieniame puode arba didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną su kmynais. Kepkite svogūną, kol jis taps šviesiai auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Iš paprikos išimkite sėklas, nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nereikia jų per smulkiai pjaustyti!
    3. Iš paprikos išimkite sėklas, nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nereikia jų per smulkiai pjaustyti!
  • Sudėkite paprikas ir pomidorų pastą į puodą su svogūnais. Maišydami kepkite 4-5 minutes.
    4. Sudėkite paprikas ir pomidorų pastą į puodą su svogūnais. Maišydami kepkite 4-5 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
    5. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Sudėkite mėsą su daržovėmis, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką, papriką, druską ir pipirus.
    6. Sudėkite mėsą su daržovėmis, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką, papriką, druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Viską užpilti alumi ir užvirti. Sumažinkite ugnį iki minimumo, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite guliašą apie 1,5 valandos.
    7. Viską užpilti alumi ir užvirti. Sumažinkite ugnį iki minimumo, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite guliašą apie 1,5 valandos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai