Guliašas su alumi
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Skanus mėsos patiekalas su lengvu alaus skoniu patiks ne tik vyrams. Jį labai lengva paruošti, skonis subtilus, aromatas žavus. Išbandykite! Skanus mėsos patiekalas su lengvu salyklo skoniu, kurį labai lengva paruošti. Mano svečiai, išbandę šį guliašą, ilgai svarstė, kokiu prieskoniu aš jį įdėjau. Ir jie nepatikėjo, kai pasakiau guliašo gaminimo su alumi receptą. Turėjau suburti didelę grupę vasarnamyje ir pademonstruoti procesą. Papasakosiu kaip pasigaminti guliašą su alumi.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Paprika2 vnt
-
Česnakai4~5 skiltelės
-
Pomidorų pasta2~3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus4~5 šaukštai
-
Svogūnai3 vnt
-
Malti juodieji pipirai2~3 žiupsneliai
-
Malta paprika1 šaukštas
-
Tamsus alus1 litras
-
Kmynai0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
-
2. Storasieniame puode arba didelėje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną su kmynais. Kepkite svogūną, kol jis taps šviesiai auksinės spalvos.
-
Reklama
-
3. Iš paprikos išimkite sėklas, nuplaukite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nereikia jų per smulkiai pjaustyti!
-
4. Sudėkite paprikas ir pomidorų pastą į puodą su svogūnais. Maišydami kepkite 4-5 minutes.
-
Reklama
-
5. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
-
6. Sudėkite mėsą su daržovėmis, suberkite smulkiai supjaustytą česnaką, papriką, druską ir pipirus.
-
Reklama
-
7. Viską užpilti alumi ir užvirti. Sumažinkite ugnį iki minimumo, puodą uždenkite dangčiu ir troškinkite guliašą apie 1,5 valandos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama