Grybų klasika

Grybų klasika

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Julienne yra prancūziškas patiekalas. Tikriausiai nėra restorano, kuris jo nepatiektų. Bet aš siūlau jums patiems išsivirti julienne. Tai labai paprasta ir labai skanu! Dažniausiai julienne gaminama iš vištienos su grybais, bet šiandien aš jame turėsiu tik grybus. Mano receptas reikalauja 4 porcijų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pievagrybiai
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Saulėgrąžų aliejus
    30 ml
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sviestas
    40 gramų
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į keptuvę su rafinuotu saulėgrąžų aliejumi.
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į keptuvę su rafinuotu saulėgrąžų aliejumi.
  • Reklama
  • Pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
    3. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
  • Grybus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite ne itin stambiai. Įdėkite į keptuvę su svogūnais.
    4. Grybus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite ne itin stambiai. Įdėkite į keptuvę su svogūnais.
  • Reklama
  • Grybus pakepinkite su svogūnais, kol išgaruos skystis. Įdėkite druskos ir pipirų.
    5. Grybus pakepinkite su svogūnais, kol išgaruos skystis. Įdėkite druskos ir pipirų.
  • Paruoškite baltąjį padažą. Į karštą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite miltais.
    6. Paruoškite baltąjį padažą. Į karštą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite miltais.
  • Reklama
  • Kruopščiai išmaišykite. Neturi būti gabalėlių.
    7. Kruopščiai išmaišykite. Neturi būti gabalėlių.
  • Palaipsniui supilkite pieną ir nuolat maišykite, kol padažas sutirštės. Tai užtruks keletą minučių. Druskos įberkite pagal skonį.
    8. Palaipsniui supilkite pieną ir nuolat maišykite, kol padažas sutirštės. Tai užtruks keletą minučių. Druskos įberkite pagal skonį.
  • Reklama
  • Iškeptus grybus su svogūnais sudėkite į keraminę kepimo formą.
    9. Iškeptus grybus su svogūnais sudėkite į keraminę kepimo formą.
  • Ant viršaus užpilame baltu padažu.
    10. Ant viršaus užpilame baltu padažu.
  • Reklama
  • Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
    11. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
  • Grybus kepkite orkaitėje 10-12 minučių, kol išsilydys sūris.
    12. Grybus kepkite orkaitėje 10-12 minučių, kol išsilydys sūris.
  • Patirkite karštą. Skanaus!
    13. Patirkite karštą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai