Grybų klasika
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Julienne yra prancūziškas patiekalas. Tikriausiai nėra restorano, kuris jo nepatiektų. Bet aš siūlau jums patiems išsivirti julienne. Tai labai paprasta ir labai skanu! Dažniausiai julienne gaminama iš vištienos su grybais, bet šiandien aš jame turėsiu tik grybus. Mano receptas reikalauja 4 porcijų.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Saulėgrąžų aliejus30 ml
-
Pienas200 mililitrų
-
Kvietiniai miltai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Sviestas40 gramų
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite. Sudėkite į keptuvę su rafinuotu saulėgrąžų aliejumi.
-
Reklama
-
3. Pakepinkite svogūną iki skaidrumo.
-
4. Grybus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite ne itin stambiai. Įdėkite į keptuvę su svogūnais.
-
Reklama
-
5. Grybus pakepinkite su svogūnais, kol išgaruos skystis. Įdėkite druskos ir pipirų.
-
6. Paruoškite baltąjį padažą. Į karštą keptuvę įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite miltais.
-
Reklama
-
7. Kruopščiai išmaišykite. Neturi būti gabalėlių.
-
8. Palaipsniui supilkite pieną ir nuolat maišykite, kol padažas sutirštės. Tai užtruks keletą minučių. Druskos įberkite pagal skonį.
-
Reklama
-
9. Iškeptus grybus su svogūnais sudėkite į keraminę kepimo formą.
-
10. Ant viršaus užpilame baltu padažu.
-
Reklama
-
11. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
-
12. Grybus kepkite orkaitėje 10-12 minučių, kol išsilydys sūris.
-
13. Patirkite karštą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama