Grietinės padažas žuviai

Grietinės padažas žuviai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
5 min.

Apie receptą

Siūlau paruošti paprastą, bet skanų padažą žuviai. Ne įprastas pomidoras ar grietinė su krienais, o aštrus padažas su marinuotais jalapeno pipirais! Paruošiamas akimirksniu. Šis padažas puikiai tiks ir prie keptos žuvies, ir prie virtos. Tačiau jis neabejotinai bus ypač geras prie ant grotelių keptos žuvies. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Majonezas
    8 šaukštai
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Laimas
    1/2 gabalo (sultys ir žievelė)
  • Marinuoti Jalapeno pipirai
    pagal skonį (bent 4
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Majonezą sumaišykite su grietine, pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
    2. Majonezą sumaišykite su grietine, pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite pusės laimo sultis su žievelę ir vėl išmaišykite.
    3. Supilkite pusės laimo sultis su žievelę ir vėl išmaišykite.
  • Jalapeną ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į padažą.
    4. Jalapeną ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į padažą.
  • Reklama
  • Patiekite iš karto su žuvimi.
    5. Patiekite iš karto su žuvimi.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai