Grietinės padažas žuviai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
5 min.
Apie receptą
Siūlau paruošti paprastą, bet skanų padažą žuviai. Ne įprastas pomidoras ar grietinė su krienais, o aštrus padažas su marinuotais jalapeno pipirais! Paruošiamas akimirksniu. Šis padažas puikiai tiks ir prie keptos žuvies, ir prie virtos. Tačiau jis neabejotinai bus ypač geras prie ant grotelių keptos žuvies. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Majonezas8 šaukštai
-
Grietinė4 šaukštai
-
Laimas1/2 gabalo (sultys ir žievelė)
-
Marinuoti Jalapeno pipiraipagal skonį (bent 4
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Majonezą sumaišykite su grietine, pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Supilkite pusės laimo sultis su žievelę ir vėl išmaišykite.
-
4. Jalapeną ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į padažą.
-
Reklama
-
5. Patiekite iš karto su žuvimi.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama