Greita pica ant kefyro

Greita pica ant kefyro

5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Ar norite pagaminti ką nors sotaus, skanaus ir nesudėtingo? Siūlau atkreipti dėmesį į beveik visiems naudingą variantą - greitos picos ant kefyro receptą. Tai beveik universalus variantas, kaip greitai iškepti picą ant kefyro. Ingredientų tešlai reikės minimaliai, o fantazuoti su įdaru galima be galo. Sūris gali būti vadinamas vieninteliu privalomu komponentu, o tada naudokite viską, kas yra po ranka.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Miltai
    1,5 stiklinės (gal šiek tiek daugiau)
  • Augalinis aliejus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Sūris
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešla yra neįtikėtinai paprasta ir nereikalauja daug pastangų ar įgūdžių. Tereikia kefyro, miltų ir kiaušinio.
    1. Tešla yra neįtikėtinai paprasta ir nereikalauja daug pastangų ar įgūdžių. Tereikia kefyro, miltų ir kiaušinio.
  • Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Šiek tiek paplakite šakute.
    2. Į nedidelį dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir cukraus. Šiek tiek paplakite šakute.
  • Reklama
  • Supilkite kefyrą ir intensyviai maišykite, kol masė taps vienalytė. Įberkite žiupsnelį sodos (jei kefyras pakankamai rūgštus, jos gesinti...
    3. Supilkite kefyrą ir intensyviai maišykite, kol masė taps vienalytė. Įberkite žiupsnelį sodos (jei kefyras pakankamai rūgštus, jos gesinti nebūtina). Jei norite, galite pridėti šaukštelį kepimo miltelių.
  • Belieka supilti šiek tiek augalinio aliejaus ir suberti persijotus miltus. Minkykite tešlą be gabalėlių iki vienodos konsistencijos.
    4. Belieka supilti šiek tiek augalinio aliejaus ir suberti persijotus miltus. Minkykite tešlą be gabalėlių iki vienodos konsistencijos.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ar kepimo formą patepkite trupučiu aliejaus arba uždenkite kepimo popieriumi. Paskirstykite tešlą. Tada aptepkite šiek tiek...
    5. Kepimo skardą ar kepimo formą patepkite trupučiu aliejaus arba uždenkite kepimo popieriumi. Paskirstykite tešlą. Tada aptepkite šiek tiek padažo (idealiai tinka žolelių pomidorų padažas) ir lygiu sluoksniu paskleiskite įdarą. Pavyzdžiui, galite naudoti dešrą, rūkytą mėsą, mėsą, grybus ar tiesiog daržoves.
  • Ant viršaus pabarstykite sūriu ir dėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę. Priklausomai nuo priedų, picą kepkite 20–35 minutes ant vidut...
    6. Ant viršaus pabarstykite sūriu ir dėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę. Priklausomai nuo priedų, picą kepkite 20–35 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Kai paruošta greitoji kefyro pica namuose, leiskite jai šiek tiek atvėsti, o tada supjaustykite porcijomis. Prieš patiekdami ant viršaus ...
    7. Kai paruošta greitoji kefyro pica namuose, leiskite jai šiek tiek atvėsti, o tada supjaustykite porcijomis. Prieš patiekdami ant viršaus galite pabarstyti šviežių žolelių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai