Glazūruota varškė

Glazūruota varškė

4.5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val. 30 min.

Apie receptą

Jei jūsų šeima labai mėgsta glazūruotą varškę, bet nenorite jos pirkti parduotuvėje, pasigaminkite patys. Sūreliai paruošiami labai paprastai ir net pradedanti šeimininkė su jais susidoros. Varškę naudokite šviežią, riebią ir geriausia be grūdelių. Jei nemėgstate saldžiai, naudokite tamsų, juodą ar kartų šokoladą. Jei pageidaujama, į varškę galima įdėti uogų, kondensuoto pieno ar riešutų.

Receptai pagal ingredientus: #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė 9%
    200 gramų
  • Juodasis šokoladas
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    60 gramų
  • Sviestas
    20 gramų
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Susmulkinkite šokoladą ir sudėkite į dubenį. Į šokoladą įdėkite sviesto ir ištirpinkite vandens vonelėje, maišydami iki vientisos masės. ...
    2. Susmulkinkite šokoladą ir sudėkite į dubenį. Į šokoladą įdėkite sviesto ir ištirpinkite vandens vonelėje, maišydami iki vientisos masės. Leiskite šokoladui atvėsti ir šiek tiek sutirštėti.
  • Reklama
  • Sumaišykite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sumušti iki vientisos masės.
    3. Sumaišykite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sumušti iki vientisos masės.
  • Formų šonus lygiu, maždaug 2-3 milimetrų, sluoksniu ištepkite šokoladu. Įdėkite į šaldytuvą 10-20 minučių, kol sustings.
    4. Formų šonus lygiu, maždaug 2-3 milimetrų, sluoksniu ištepkite šokoladu. Įdėkite į šaldytuvą 10-20 minučių, kol sustings.
  • Reklama
  • Varškės įdarą sandariai įdėkite į formeles su šokoladu, nesiekdami viršaus 2-3 milimetrų.
    5. Varškės įdarą sandariai įdėkite į formeles su šokoladu, nesiekdami viršaus 2-3 milimetrų.
  • Ant viršaus užpilkite likusį šokoladą ir išlyginkite. Padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad šokoladas sustingtų. Tada atsargiai išimkit...
    6. Ant viršaus užpilkite likusį šokoladą ir išlyginkite. Padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad šokoladas sustingtų. Tada atsargiai išimkite sūrelius iš formelių ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai