Glazūruota varškė
4.5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val. 30 min.
Apie receptą
Jei jūsų šeima labai mėgsta glazūruotą varškę, bet nenorite jos pirkti parduotuvėje, pasigaminkite patys. Sūreliai paruošiami labai paprastai ir net pradedanti šeimininkė su jais susidoros. Varškę naudokite šviežią, riebią ir geriausia be grūdelių. Jei nemėgstate saldžiai, naudokite tamsų, juodą ar kartų šokoladą. Jei pageidaujama, į varškę galima įdėti uogų, kondensuoto pieno ar riešutų.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė 9%200 gramų
-
Juodasis šokoladas100 gramų
-
Cukraus pudra60 gramų
-
Sviestas20 gramų
-
Vanilinis cukrus10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Susmulkinkite šokoladą ir sudėkite į dubenį. Į šokoladą įdėkite sviesto ir ištirpinkite vandens vonelėje, maišydami iki vientisos masės. Leiskite šokoladui atvėsti ir šiek tiek sutirštėti.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite varškę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską sumušti iki vientisos masės.
-
4. Formų šonus lygiu, maždaug 2-3 milimetrų, sluoksniu ištepkite šokoladu. Įdėkite į šaldytuvą 10-20 minučių, kol sustings.
-
Reklama
-
5. Varškės įdarą sandariai įdėkite į formeles su šokoladu, nesiekdami viršaus 2-3 milimetrų.
-
6. Ant viršaus užpilkite likusį šokoladą ir išlyginkite. Padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad šokoladas sustingtų. Tada atsargiai išimkite sūrelius iš formelių ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama