Dietinis pyragas su abrikosais

Dietinis pyragas su abrikosais

5 (1 įvertinimai)

5-7 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Fantastiškai skanus, vasariškas pyragas. Įdarui galite naudoti bet kokius vaisius ar uogas. Taip pat galite pasiimti bet kokių naudingų miltų arba sumaišyti kelių rūšių. Dietinis pyragas su kvapniais abrikosais ruošiamas iš paprasčiausių ingredientų. Jis labai subtilaus skonio, su lengvu abrikosų rūgštumu ir neįtikėtinu aromatu. Toks skanus, saulėtas pyragas papuoš Jūsų rytą kvapnios kavos ar arbatos puodeliu. Jei nesate tikri dėl formos kokybės, sutepkite ją trupučiu aliejaus arba išklokite pergamentu. Ne sezono metu naudokite konservuotus abrikosus, geriausia be cukraus. Naudokite savo pasirinktą ir pageidaujamą saldiklį.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Minkšta varškė
    250 gramų (170 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt (1 vnt.
  • Avižiniai dribsniai
    120 gramų
  • Ryžių miltai
    75 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1/2 šaukštelio
  • Saldiklis (eritritolis)
    75 gramai (25 gramai
  • Švieži abrikosai
    250 gramų
  • Kukurūzų krakmolas
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Norėdami paruošti tešlą, į dubenį suberkite minkštą varškę, įpilkite druskos, saldiklio ir kiaušinio. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Norėdami paruošti tešlą, į dubenį suberkite minkštą varškę, įpilkite druskos, saldiklio ir kiaušinio. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Suberkite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius.
    3. Suberkite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius.
  • Minkykite minkštą, panašią į plastiliną, tešlą.
    4. Minkykite minkštą, panašią į plastiliną, tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą paskirstykite į 20-22 cm skersmens formą, keldami išilgai šonų. Tešlą nusiųskite kepti į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 ...
    5. Tešlą paskirstykite į 20-22 cm skersmens formą, keldami išilgai šonų. Tešlą nusiųskite kepti į iki 190-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
  • Kol kepa pagrindas (tešla), paruošiame įdarą. Dubenyje sumaišykite minkštą varškę, graikišką jogurtą, saldiklį, kukurūzų krakmolą ir kiau...
    6. Kol kepa pagrindas (tešla), paruošiame įdarą. Dubenyje sumaišykite minkštą varškę, graikišką jogurtą, saldiklį, kukurūzų krakmolą ir kiaušinį. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Abrikosus nuplaukite, nusausinkite. Padalinkite į pusę ir pašalinkite kaulą.
    7. Abrikosus nuplaukite, nusausinkite. Padalinkite į pusę ir pašalinkite kaulą.
  • Iš orkaitės išimkite šiek tiek apkepusį pagrindą (tešlą), išdėliokite įdarą.
    8. Iš orkaitės išimkite šiek tiek apkepusį pagrindą (tešlą), išdėliokite įdarą.
  • Reklama
  • Ant įdaro, šiek tiek panardinkite abrikosų puseles. Pyragą vėl pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje dar 30 minučių.
    9. Ant įdaro, šiek tiek panardinkite abrikosų puseles. Pyragą vėl pašaukite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje dar 30 minučių.
  • Priklausomai nuo jūsų orkaitės, kepimas gali užtrukti šiek tiek ilgiau. Kai tik pyrago viršus paruduos – išimkite!
    10. Priklausomai nuo jūsų orkaitės, kepimas gali užtrukti šiek tiek ilgiau. Kai tik pyrago viršus paruduos – išimkite!
  • Reklama
  • Paruoštą pyragą atvėsinkite. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su puodeliu aromatingos kavos ar arbatos. Skanaus!
    11. Paruoštą pyragą atvėsinkite. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite su puodeliu aromatingos kavos ar arbatos. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai