Dietinė sriuba
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Sriuba lieknėjimui – dietinis patiekalas tiems, kurie nori valgyti ir lieknėti vienu metu. Paprasta lieknėjimo sriuba ne tik lengva, bet ir skani – su ja bus malonu bet kokia dieta. Norint numesti svorio, pirmiausia reikia MYLĖTI dietą, sveiką maistą. Reikia jausti, kad tai daug skaniau nei kotletai. Tada jums bus lengviau psichologiškai, valgysite tai, kas jums patinka, ir tobulinsite save bei kūną. Ir jausitės puikiai. Be to, dietiniai patiekalai taip pat gali būti skanūs. Pavyzdžiui, ši dietinė sriuba skirta svorio metimui. Taip, joje nėra mėsos, visiškai nėra riebalų, nėra net druskos. Kažkas pasakys – fu, koks neskoningas šlamštas. Daržovių dietinė sriuba – tikra skonių vaivorykštė. Nei druska, nei riebalai, nei kas kita netrukdo pajusti kiekvieno ingrediento skonio atskirai - čia ir pomidoras, ir salieras, ir krapai, ir pipirai... Tik prašau, nesugadinkite šios sriubos skonio visokiais sultinio kubeliais. Taip, pirmą kartą galite nesuprasti šios sriubos. Bet pamažu atpratinsite save nuo riebių mėsos sriubų ir apskritai patiekalų, o po šešių mėnesių taip pat kaip aš dabar pasakosite draugams apie dietinių sriubų magiją.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai4 vnt
-
Svogūnai6 vnt
-
Saldžiosios paprikos2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Kopūstai1 vnt
-
Salierai (stiebas)1 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Maltų aitriųjų pipirųpagal skonį
-
Česnakai3 skiltelės
Gaminimo eiga
-
1. Tarp ingredientų – tik daržovės.
-
2. Svogūną ir česnaką supjaustykite mažais kubeliais, morkas smulkiai sutarkuokite arba supjaustykite plonomis juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite šviežią kopūstą.
-
4. Paprikas išvalome, supjaustome mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais. Geriau naudokite stipresnius pomidorus – verdant jie nesuirs ir nepavirs koše.
-
6. Visas paruoštas daržoves perkeliame į puodą, į tą pačią vietą suberiame smulkiai supjaustytą saliero stiebą, krapus ir lauro lapą. Užpilkite vandeniu (vandens kiekis priklauso nuo jūsų, priklausomai nuo to, kokią sriubą mėgstate labiau - tirštą ar skystą). Padedame ant ugnies.
-
Reklama
-
7. Užvirinkite sriubą, sumažinkite ugnį ir virkite neuždengus dangčio ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Likus 15-20 minučių iki virimo pabaigos, į sriubą įberkite maltų aitriųjų raudonųjų pipirų – tai pagerina virškinimą, todėl skatina svorio kritimą.
-
8. Patiekite karštą. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama