Dešrelės pomidorų padaže su ryžiais

Dešrelės pomidorų padaže su ryžiais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pavargote nuo įprastų dešrelių ir reikia ką nors pagaminti pietums ar vakarienei? Tada šis receptas jums. Paruoškite paprastą, bet skanų patiekalą, kuris patenkins net išrankiausius valgytojus. Atkreipkite dėmesį! Tai ne šiaip keptos dešrelės padaže, tai kreolų patiekalas. Įdėjus daržovių įprastos dešrelės įgauna visai kitokį skonį ir aromatą. Jei nemėgstate imbiero pluošto gatavame patiekale, galite jį tiesiog išspausti ir įpilti tik sulčių. Vietoj įprastų dešrelių patiekalą galite paruošti iš tankių mėsiškų dešrų natūraliame apvalkale.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Ryžiai
    100 gramų
  • Imbieras
    10 gramų (neprivaloma)
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Vanduo
    100 mililitrų (arba sultinio)
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorai savo sultyse
    150 gramų (supjaustyti)
  • Pieniškos dešrelės
    200 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite dešreles.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nulupkite dešreles.
  • Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite sietelyje ir nuplaukite vandeniu. Leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
    2. Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite sietelyje ir nuplaukite vandeniu. Leiskite vandeniui visiškai nutekėti.
  • Reklama
  • Nulupkite ir nuplaukite svogūną, česnaką ir imbiero šaknį. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, imbierą sutarkuokite smulkia tarka....
    3. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, česnaką ir imbiero šaknį. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, imbierą sutarkuokite smulkia tarka. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite daržoves į keptuvę ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies maišydami.
  • Dešreles supjaustykite maždaug 3 centimetrų storio. Kepkite 2-3 minutes maišydami.
    4. Dešreles supjaustykite maždaug 3 centimetrų storio. Kepkite 2-3 minutes maišydami.
  • Reklama
  • Į keptuvėje esančias dešreles supilkite pomidorus savo sultyse ir išmaišykite.
    5. Į keptuvėje esančias dešreles supilkite pomidorus savo sultyse ir išmaišykite.
  • Į keptuvę supilkite karštą vandenį, įdėkite lauro lapą, druską, pipirus ir išmaišykite.
    6. Į keptuvę supilkite karštą vandenį, įdėkite lauro lapą, druską, pipirus ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Viską užvirkite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių, pamaišydami 2-3 kartus.
    7. Viską užvirkite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių, pamaišydami 2-3 kartus.
  • Gatavas dešreles pomidorų padaže nukelkite nuo ugnies ir patiekite su šiltais ryžiais. Gero apetito!
    8. Gatavas dešreles pomidorų padaže nukelkite nuo ugnies ir patiekite su šiltais ryžiais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai