Dešrelės majonezo tešloje
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Dešrelės tešloje – labai skanus patiekalas, kurį galima greitai paruošti. Recepte naudojami paprasčiausi ingredientai, kuriuos tikriausiai turite savo šaldytuve. Rekomenduoju pasigaminti! Paruoškite tešlą sumaišydami ir gerai išplakdami visus ingredientus, išskyrus dešreles. Dešreles supjaustykite griežinėliais ir pamerkite į tešlą. Tada kepkite augaliniame aliejuje, kol gražiai apskrus. Sėkmės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės7 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Majonezas3 šaukštai
-
Miltai180 gramų
-
Pienas50 mililitrų
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus 1/2 arbatinio šaukštelio
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime tešlą. Giliame inde sumaišykite: 50 ml pieno, druskos, cukraus, prieskonių, majonezo ir kiaušinių. Viską gerai išplakti ir suberti miltus, išmaišyti iki vientisos masės.
-
2. Dešreles supjaustykite griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Pamerkite dešreles į tešlą.
-
4. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame dešreles ir kepame jas iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama