Dešrelės kukurūzų tešloje
5 (1 įvertinimai)
12 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei ieškote originalaus ir skanaus užkandžio namuose ar darbe, išbandykite šį paprastą dešrelių tešloje receptą. Tai nepaprastai skanu ir visai nesunku. Šias nuostabias dešreles tešloje galima patiekti su bokalu šalto alaus arba pasiimti, pavyzdžiui, į iškylą. Neįtikėtinai gražūs, iš karto patraukia dėmesį – traški plutelė ir skanus įdaras.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės500 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kukurūzų miltai1 stiklinė
-
Kvietiniai miltai1 stiklinė
-
Druska1 žiupsnelis
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Vanduo2~3 stiklinės
-
Kepimo milteliai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia giliame dubenyje reikia sumaišyti druską, kepimo miltelius, kvietinius ir kukurūzų miltus.
-
2. Atskirame dubenyje šluotele arba šakute išplakti kiaušinius.
-
Reklama
-
3. Į gerai išmaišytus sausus ingredientus supilkite kiaušinius. Atsargiai išmaišykite.
-
4. Tada mažomis porcijomis pilkite vandenį, maišydami vienalytę tešlą.
-
Reklama
-
5. Svarbu stebėti konsistenciją, kad tešla nebūtų per skysta, kitaip ji tiesiog nuvarvėtų nuo dešrelių.
-
6. Dešreles susmeikite ant ilgų iešmelių, atsargiai persmeigdami per vidurį.
-
Reklama
-
7. Supilkite tešlą į aukštą indą ir panardinkite dešreles, tarsi vyniodami tešlą aplink jas.
-
8. Gerai įkaitinkite aliejų. Dėkite į gerai įkaitintą aliejų ir kepkite dešreles tešloje iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Iškepus dešreles išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
-
10. Būtinai išbandykite šį receptą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama