Dešrelės kukurūzų tešloje

Dešrelės kukurūzų tešloje

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei ieškote originalaus ir skanaus užkandžio namuose ar darbe, išbandykite šį paprastą dešrelių tešloje receptą. Tai nepaprastai skanu ir visai nesunku. Šias nuostabias dešreles tešloje galima patiekti su bokalu šalto alaus arba pasiimti, pavyzdžiui, į iškylą. Neįtikėtinai gražūs, iš karto patraukia dėmesį – traški plutelė ir skanus įdaras.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    500 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kukurūzų miltai
    1 stiklinė
  • Kvietiniai miltai
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Vanduo
    2~3 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia giliame dubenyje reikia sumaišyti druską, kepimo miltelius, kvietinius ir kukurūzų miltus.
    1. Pirmiausia giliame dubenyje reikia sumaišyti druską, kepimo miltelius, kvietinius ir kukurūzų miltus.
  • Atskirame dubenyje šluotele arba šakute išplakti kiaušinius.
    2. Atskirame dubenyje šluotele arba šakute išplakti kiaušinius.
  • Reklama
  • Į gerai išmaišytus sausus ingredientus supilkite kiaušinius. Atsargiai išmaišykite.
    3. Į gerai išmaišytus sausus ingredientus supilkite kiaušinius. Atsargiai išmaišykite.
  • Tada mažomis porcijomis pilkite vandenį, maišydami vienalytę tešlą.
    4. Tada mažomis porcijomis pilkite vandenį, maišydami vienalytę tešlą.
  • Reklama
  • Svarbu stebėti konsistenciją, kad tešla nebūtų per skysta, kitaip ji tiesiog nuvarvėtų nuo dešrelių.
    5. Svarbu stebėti konsistenciją, kad tešla nebūtų per skysta, kitaip ji tiesiog nuvarvėtų nuo dešrelių.
  • Dešreles susmeikite ant ilgų iešmelių, atsargiai persmeigdami per vidurį.
    6. Dešreles susmeikite ant ilgų iešmelių, atsargiai persmeigdami per vidurį.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į aukštą indą ir panardinkite dešreles, tarsi vyniodami tešlą aplink jas.
    7. Supilkite tešlą į aukštą indą ir panardinkite dešreles, tarsi vyniodami tešlą aplink jas.
  • Gerai įkaitinkite aliejų. Dėkite į gerai įkaitintą aliejų ir kepkite dešreles tešloje iki auksinės rudos spalvos.
    8. Gerai įkaitinkite aliejų. Dėkite į gerai įkaitintą aliejų ir kepkite dešreles tešloje iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Iškepus dešreles išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
    9. Iškepus dešreles išdėliokite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
  • Būtinai išbandykite šį receptą.
    10. Būtinai išbandykite šį receptą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai