Datulių ir migdolų saldainiai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Visuotinai pripažįstama, kad saldainiai nėra labai sveiki, tačiau yra išeitis. Siūlau pasigaminti skanius, sveikus saldainius savo rankomis ir nebijokite, viskas bus labai lengva ir paprasta. Puikus pasirinkimas nustebinti svečius ir patiekti prie arbatos šiuos saldainius. Ir skanūs, ir sveiki, nes juose nėra nieko kenksmingo, net cukraus. Jei norite pridėti prieskonių, į saldainius galite įdėti šiek tiek tarkuoto imbiero. Jei bijote dirbti su šokoladu, saldainius tiesiog apvoliokite kokoso drožlėse arba smulkintuose migdoluose.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Datulės150 gramų
-
Migdolai100 gramų
-
Šokoladas100 gramų (juodasis)
-
Kokoso drožlės1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus datulių ir migdolų saldumynams gaminti.
-
2. Iš datulių pašalinkite sėklas ir kietą uodegą, sudėkite į dubenį ir užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 10 minučių. Vandenį nupilkite ir iš datulių nuspauskite skysčio perteklių.
-
Reklama
-
3. Riešutus sumalkite į ne itin stambius trupinius.
-
4. Datules sutrinkite trintuvu arba mėsmale. Suberkite migdolus ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suformuokite apvalius makadamijų riešutų dydžio saldainius. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
-
6. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą ir panardinkite į jį saldainius. Dėkite ant maistinės plėvelės ir ant viršaus pabarstykite kokoso drožlėmis. Palikite, kol šokoladas visiškai sukietės.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama