Daržovių ir mėsos mišrainė

Daržovių ir mėsos mišrainė

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Jei norite įprastą mišrainę pakeisti kažkuo nauju, atidžiau pažvelkite į šios mišrainės gaminimo receptą. Labai skanu ir gana sotu, tad būtinai paragaukite! Šią maistingą mišrainę paruošti gana paprasta. Visus ingredientus galite nusipirkti turguje arba artimiausiame prekybos centre. Kad mišrainė būtų paruošta labai greitai, mėsą reikia išvirti iš anksto ir iš karto supjaustyti prieš sujungiant visus komponentus.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsa
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    3 vnt
  • Majonezas
    6 šaukštai
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Malti juodieji pipirai
    0.25 arbatinio šaukštelio
  • Marinuoti agurkai
    2 vnt
  • Actas
    0.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Ją išvirkite įdėdami į verdantį vandenį. Kai vanduo ir mėsa vėl užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite ...
    1. Nuplaukite ir nusausinkite mėsą. Ją išvirkite įdėdami į verdantį vandenį. Kai vanduo ir mėsa vėl užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę ne ilgiau kaip pusvalandį.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite kuo plonesnėmis juostelėmis.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kuo plonesnėmis juostelėmis.
  • Reklama
  • Morkas nuplaukite ir nulupkite. Taip pat supjaustykite juostelėmis.
    3. Morkas nuplaukite ir nulupkite. Taip pat supjaustykite juostelėmis.
  • Marinuotus agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis.
    4. Marinuotus agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Paruoštą svogūną pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Kai jis taps skaidrus, nukelkite nuo ugnies. Perkelkite į salotų dub...
    5. Paruoštą svogūną pakepinkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus. Kai jis taps skaidrus, nukelkite nuo ugnies. Perkelkite į salotų dubenį.
  • Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1-2 arbatinius šaukštelius aliejaus. Sudėkite pjaustytas morkas. Kepti ant vidutinės ugnies. Maišykite, kol ...
    6. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1-2 arbatinius šaukštelius aliejaus. Sudėkite pjaustytas morkas. Kepti ant vidutinės ugnies. Maišykite, kol morkos tolygiai iškeps. Bet jos neturėtų būti minkštos.
  • Reklama
  • Išvirusią mėsą supjaustykite arba rankomis išardykite į labai mažus gabalėlius.
    7. Išvirusią mėsą supjaustykite arba rankomis išardykite į labai mažus gabalėlius.
  • Visas keptas daržoves sumaišykite su  pjaustytais marinuotais agurkais. Sudėkite mažus mėsos gabalėlius. Viską apšlakstykite actu. Išmaiš...
    8. Visas keptas daržoves sumaišykite su pjaustytais marinuotais agurkais. Sudėkite mažus mėsos gabalėlius. Viską apšlakstykite actu. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Druska ir pipirai (pagal skonį). Pasigaminkite majonezo užpilą. Po to, kai mišrainė pasistovės 40 minučių, bus paruošta. Galite patiekti ...
    9. Druska ir pipirai (pagal skonį). Pasigaminkite majonezo užpilą. Po to, kai mišrainė pasistovės 40 minučių, bus paruošta. Galite patiekti ant stalo. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai