Cukinijų pyragas su lydytu sūriu

Cukinijų pyragas su lydytu sūriu

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Sodrų ir skanų cukinijų pyragą su lydytu sūriu galima paruošti vakarienei ar šventiniam stalui. Užkandis labai originalus ir ryškus, patiks tiek namiškiams, tiek svečiams! Kreminio sūrio cukinijų pyragas – šventinis ir labai skanus patiekalas. Pyragus kepti labai paprasta, net nereikia minkyti tešlos. Įdarui imkite lydytą sūrį, česnaką, majonezą ir krapus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    450~500 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Pienas
    80 gramų
  • Kvietiniai miltai
    150 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Lydytas sūris
    150 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Krapai
    5 gramai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus pyragams gaminti.
    1. Paruoškite visus ingredientus pyragams gaminti.
  • Paimkite visus įdarui reikalingus ingredientus.
    2. Paimkite visus įdarui reikalingus ingredientus.
  • Reklama
  • Cukiniją sutarkuokite, įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
    3. Cukiniją sutarkuokite, įberkite druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  • Įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną, išmaišykite.
    4. Įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną, išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite miltus.
    5. Suberkite miltus.
  • Išmaišykite tešlą, ji nebus labai tiršta.
    6. Išmaišykite tešlą, ji nebus labai tiršta.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, dėkite porą šaukštų cukinijų tešlos ir išlyginkite, ant vidutinės ugnies pradėkite kepti pyragė...
    7. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, dėkite porą šaukštų cukinijų tešlos ir išlyginkite, ant vidutinės ugnies pradėkite kepti pyragėlius.
  • Kepkite pyragus 3-4 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos. Taip apkepkite visus pyragėlius, į keptuvę įpylę šiek tiek al...
    8. Kepkite pyragus 3-4 minutes iš kiekvienos pusės iki auksinės rudos spalvos. Taip apkepkite visus pyragėlius, į keptuvę įpylę šiek tiek aliejaus.
  • Reklama
  • Įdarui sutarkuokite lydytą sūrį.
    9. Įdarui sutarkuokite lydytą sūrį.
  • Sutarkuokite česnaką. Įdėkite česnako pagal skonį. Kuo daugiau česnako, tuo aštresnis bus užkandis.
    10. Sutarkuokite česnaką. Įdėkite česnako pagal skonį. Kuo daugiau česnako, tuo aštresnis bus užkandis.
  • Reklama
  • Į sūrį suberkite smulkiai pjaustytus krapus ir įdėkite majonezo. Pipirai, jei norite. Druskos dėti nepatariu, nes sūris jau sūrus.
    11. Į sūrį suberkite smulkiai pjaustytus krapus ir įdėkite majonezo. Pipirai, jei norite. Druskos dėti nepatariu, nes sūris jau sūrus.
  • Įmaišykite sūrio įdarą.
    12. Įmaišykite sūrio įdarą.
  • Visus cukinijų pyragėlius sutepkite sūrio įdaru.
    13. Visus cukinijų pyragėlius sutepkite sūrio įdaru.
  • Reklama
  • Surinkite visą tortą ir pabaigoje papuoškite kaip norite. Papuošiau pomidorų griežinėliais.
    14. Surinkite visą tortą ir pabaigoje papuoškite kaip norite. Papuošiau pomidorų griežinėliais.
  • Įdėkite pyragą į šaldytuvą 20-30 minučių, kad išmirktų, tada patiekite. Skanaus!
    15. Įdėkite pyragą į šaldytuvą 20-30 minučių, kad išmirktų, tada patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai