Cukinijų blynai

Cukinijų blynai

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Kad blynai būtų geros formos, iš tarkuotos cukinijos išspauskite perteklini skysti. Be to, į tešlą galite įdėti ne tik česnako, bet ir bet kokių aštrių žolelių. Rinkitės pagal savo skonį!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2 vnt(vidutinio dydžio)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sūris
    70
  • Kvietiniai miltai
    5~7 šaukštai
  • Česnakai
    2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Cukinijas sutarkuokite smulkia tarka. Kruopščiai išspauskite sultis ir perkelkite į dubenį.
    2. Cukinijas sutarkuokite smulkia tarka. Kruopščiai išspauskite sultis ir perkelkite į dubenį.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ant smulkios tarkos. Susmulkinkite česnaką. Perkelkite į cukinijos dubenį.
    3. Sūrį sutarkuokite ant smulkios tarkos. Susmulkinkite česnaką. Perkelkite į cukinijos dubenį.
  • Įkulkite kiaušinių, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
    4. Įkulkite kiaušinių, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Sudėkite miltus. Pagal cukinijos kiekį, jums gali prireikti šiek tiek daugiau.
    5. Sudėkite miltus. Pagal cukinijos kiekį, jums gali prireikti šiek tiek daugiau.
  • Paruošta tešla turi būti vidutinio storio.
    6. Paruošta tešla turi būti vidutinio storio.
  • Reklama
  • Įkaitinkite daugiafunkcinę keptuvę. Sutepkite plokštes plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėstykite po 2 šaukštus  blynų tešlos. Padar...
    7. Įkaitinkite daugiafunkcinę keptuvę. Sutepkite plokštes plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėstykite po 2 šaukštus blynų tešlos. Padarykite suapvalintą formą. Uždenkite keptuvę ir kepkite 7-9 minutes.
  • Iškepę blynai bus šiek tiek rausvi ir elastingi. Kepant, jų storis šiek tiek padidėja, bet vėliau sukrenta.
    8. Iškepę blynai bus šiek tiek rausvi ir elastingi. Kepant, jų storis šiek tiek padidėja, bet vėliau sukrenta.
  • Reklama
  • Paruoštus blynus sudėkite į lėkštę ir patiekite šiltus.
    9. Paruoštus blynus sudėkite į lėkštę ir patiekite šiltus.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai