Cukinijų blynai
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Kad blynai būtų geros formos, iš tarkuotos cukinijos išspauskite perteklini skysti. Be to, į tešlą galite įdėti ne tik česnako, bet ir bet kokių aštrių žolelių. Rinkitės pagal savo skonį!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos2 vnt(vidutinio dydžio)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sūris70
-
Kvietiniai miltai5~7 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Cukinijas sutarkuokite smulkia tarka. Kruopščiai išspauskite sultis ir perkelkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Sūrį sutarkuokite ant smulkios tarkos. Susmulkinkite česnaką. Perkelkite į cukinijos dubenį.
-
4. Įkulkite kiaušinių, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite miltus. Pagal cukinijos kiekį, jums gali prireikti šiek tiek daugiau.
-
6. Paruošta tešla turi būti vidutinio storio.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite daugiafunkcinę keptuvę. Sutepkite plokštes plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėstykite po 2 šaukštus blynų tešlos. Padarykite suapvalintą formą. Uždenkite keptuvę ir kepkite 7-9 minutes.
-
8. Iškepę blynai bus šiek tiek rausvi ir elastingi. Kepant, jų storis šiek tiek padidėja, bet vėliau sukrenta.
-
Reklama
-
9. Paruoštus blynus sudėkite į lėkštę ir patiekite šiltus.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama