Cukinijos tešloje su varškės padažu

Cukinijos tešloje su varškės padažu

5 (3 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Dėl alaus tešla yra puri ir traški. Cukinijos tešloje paruošiamos labai greitai ir lengvai. O varškės padažas puikiai papildys gatavą patiekalą. Cukinijas kepsime tešloje su varškės padažu. Norėdami tai padaryti, supjaustykite cukiniją griežinėliais, įberkite druskos ir atidėkite. Tešlai sumaišykite alų, kiaušinį ir miltus. O padažui - varškės, grietinės, smulkinto česnako ir druskos. Iš cukinijos nupilkite išsiskyrusį skystį, kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą ir kepkite, kol suminkštės. Prieš patiekdami nusausinkite šiek tiek riebalų perteklių, papuoškite varškės padažu ir šviežiais pomidorais. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    1 vnt
  • Petražolės
    1 vnt (sauja)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Alus
    100 mililitrų
  • Varškė
    100 gramų
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Miltai
    3~5 šaukštai
  • Aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir įberkite druskos.
    1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir įberkite druskos.
  • Tešlai sumaišykite alų, kiaušinį ir miltus.
    2. Tešlai sumaišykite alų, kiaušinį ir miltus.
  • Reklama
  • Padažui paruošti varškę, grietinę, smulkintą česnaką ir žoleles gerai išmaišyti, pasūdyti.
    3. Padažui paruošti varškę, grietinę, smulkintą česnaką ir žoleles gerai išmaišyti, pasūdyti.
  • Iš cukinijos nupilkite išsiskyrusį skystį ir kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą.
    4. Iš cukinijos nupilkite išsiskyrusį skystį ir kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą.
  • Reklama
  • Tada kepkite, kol iškeps gerai įkaitintoje keptuvėje.
    5. Tada kepkite, kol iškeps gerai įkaitintoje keptuvėje.
  • Prieš patiekdami nusausinkite šiek tiek riebalų perteklių, papuoškite varškės padažu ir šviežiais pomidorais.
    6. Prieš patiekdami nusausinkite šiek tiek riebalų perteklių, papuoškite varškės padažu ir šviežiais pomidorais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai