Cukinijos tešloje su varškės padažu
5 (3 įvertinimai)
Apie receptą
Dėl alaus tešla yra puri ir traški. Cukinijos tešloje paruošiamos labai greitai ir lengvai. O varškės padažas puikiai papildys gatavą patiekalą. Cukinijas kepsime tešloje su varškės padažu. Norėdami tai padaryti, supjaustykite cukiniją griežinėliais, įberkite druskos ir atidėkite. Tešlai sumaišykite alų, kiaušinį ir miltus. O padažui - varškės, grietinės, smulkinto česnako ir druskos. Iš cukinijos nupilkite išsiskyrusį skystį, kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą ir kepkite, kol suminkštės. Prieš patiekdami nusausinkite šiek tiek riebalų perteklių, papuoškite varškės padažu ir šviežiais pomidorais. Gero apetito!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos1 vnt
-
Petražolės1 vnt (sauja)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Alus100 mililitrų
-
Varškė100 gramų
-
Grietinė2 šaukštai
-
Miltai3~5 šaukštai
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druskapagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais ir įberkite druskos.
-
2. Tešlai sumaišykite alų, kiaušinį ir miltus.
-
Reklama
-
3. Padažui paruošti varškę, grietinę, smulkintą česnaką ir žoleles gerai išmaišyti, pasūdyti.
-
4. Iš cukinijos nupilkite išsiskyrusį skystį ir kiekvieną apskritimą pamerkite į tešlą.
-
Reklama
-
5. Tada kepkite, kol iškeps gerai įkaitintoje keptuvėje.
-
6. Prieš patiekdami nusausinkite šiek tiek riebalų perteklių, papuoškite varškės padažu ir šviežiais pomidorais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama