Cukinijos su raudonaisiais serbentais žiemai
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Tai paprastas, bet labai skanus paruošimas. Cukinijos traškios, aštrios, malonaus uogų rūgštumo. Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip žiemai virti cukinijas su raudonaisiais serbentais. Jei pageidaujate, į ruošinį galite pridėti krieno lapą ir krapų. Tai puikus užkandis jūsų kasdieniam meniu!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos1 vnt
-
Raudonieji serbentai50 gramų
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Actas 9%1/2 šaukštai
-
Gvazdikėliai3 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Juodieji pipirai2 vnt
-
Kvapieji pipirai2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Cukinijas nuplaukite, supjaustykite maždaug centimetro storio griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Į stiklainio dugną suberkite visus prieskonius.
-
4. Tada cukinijų apskritimai.
-
Reklama
-
5. Supilkite vandenį į stiklainį iki stiklainio pečių. Sudėkite į puodą, iki pusės užpilkite vandeniu. Į stiklainį įpilkite druskos ir visų prieskonių. Supilkite actą. Virkite stiklainį 20 minučių.
-
6. Suberkite raudonuosius serbentus, pavirkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
7. Užsukite dangtelius, palikite, kol visiškai atvės, tada padėkite į tamsią, vėsią vietą. Cukinijos su raudonaisiais serbentais paruoštos žiemai!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama