Cukinijos su malta mėsa ir pomidorais
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Čia skelbiu cukinijų su malta mėsa ir pomidorais receptą, nes neseniai jį išbandžiau ir labai patiko. Tai cukinijų su malta mėsa ir pomidorais, pagardintų sūriu, receptas. Sūris dedamas dėl skonio ir išvaizdos. Jį galima valgyti su garnyru, bet geriausia valgyti vieną.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos2 vnt
-
Malta mėsa200 gramų
-
Sūris150 gramų
-
Pomidoras1 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia iš cukinijos išpjauname žiedus, išimame minkštimą ir supjaustome mažais gabalėliais. -
2. Smulkiai supjaustykite pomidorą ir svogūną, sudėkite į keptuvę kartu su malta mėsa ir cukinijos minkštimu. Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir troškinkite ant silpnos ugnies 20–25 minutes. -
Reklama
-
3. Leiskite įdarui atvėsti, supilkite jį į dubenį ir įmuškite du kiaušinius. -
4. Cukinijų žiedus apkepkite augaliniame aliejuje. Po 3–5 minučių (kai cukinijų kraštai paruduos) sudėkite paruoštą įdarą. -
Reklama
-
5. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo įdarytas cukinijas. Troškinkite 20–25 minutes. Patiekalas paruoštas patiekti!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















