Cukinijos įdarytos mėsa

Cukinijos įdarytos mėsa

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Atkreipiu jūsų dėmesį į skanias orkaitėje keptas cukinijas, įdarytas mėsa. Šis patiekalas yra puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Net pradedantysis gaminant maistą gali kepti cukinijas, įdarytas mėsa, nes žingsnis po žingsnio nuotraukos išsamiai paaiškina visą procesą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    1 vnt
  • Malta mėsa
    150 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Sūris
    50~100 gramų
  • Grietinė
    1~2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumalkite mėsą (galite pasirinkti visiškai bet kokią mėsą, šiuo atveju naudojama vištienos filė), tada įberkite druskos ir pipirų pagal s...
    1. Sumalkite mėsą (galite pasirinkti visiškai bet kokią mėsą, šiuo atveju naudojama vištienos filė), tada įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Pomidorą nuplaukite ir ant viršaus padarykite nedidelius įpjovimus. Porą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada atvėsinkite po tekanč...
    2. Pomidorą nuplaukite ir ant viršaus padarykite nedidelius įpjovimus. Porą minučių užpilkite verdančiu vandeniu, tada atvėsinkite po tekančiu vandeniu. Taip lengvai pašalinsite odą. Smulkiai supjaustykite nuluptus pomidorus ir suberkite į faršą.
  • Reklama
  • Morkas nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite. Sutarkuokite ir sudėkite į faršą su pomidorais. Tą patį darykite su svogūnu (jei norite, sv...
    3. Morkas nuplaukite, nusausinkite ir nulupkite. Sutarkuokite ir sudėkite į faršą su pomidorais. Tą patį darykite su svogūnu (jei norite, svogūną kartu su mėsa galima perbraukti per mėsmalę).
  • Cukinijas nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite pusiau.
    4. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite pusiau.
  • Reklama
  • Atsargiai išimkite vidurį, palikdami gana tankias sienas. Jei norite, galite pabarstyti šiek tiek druska.
    5. Atsargiai išimkite vidurį, palikdami gana tankias sienas. Jei norite, galite pabarstyti šiek tiek druska.
  • Gautą faršą dėkite į išpjautus laivelius ir šaukštu stipriai užspauskite.
    6. Gautą faršą dėkite į išpjautus laivelius ir šaukštu stipriai užspauskite.
  • Reklama
  • Sutarkuokite sūrį.
    7. Sutarkuokite sūrį.
  • Ant viršaus pabarstykite sūriu, šlapiomis rankomis galite lengvai paspausti.
    8. Ant viršaus pabarstykite sūriu, šlapiomis rankomis galite lengvai paspausti.
  • Reklama
  • Viršų lengvai patepkite grietine (jei norite, per spaudą galite įspausti 1-2 skilteles česnako), kad susidarytų patraukli plutelė. Pašauk...
    9. Viršų lengvai patepkite grietine (jei norite, per spaudą galite įspausti 1-2 skilteles česnako), kad susidarytų patraukli plutelė. Pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę 30-40 min. Kai cukinijos, yra paruoštos, jas galima patiekti, papuoštas šviežiomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai