Cukinijos garstyčių padaže žiemai
3.8 (19 įvertinimai)
3 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Ruošiame įdomų užkandį, kuris jūsų vakarienes ir vaišes padarys žiemiškai skanesnes ir spalvingesnes - cukiniją garstyčių padaže žiemai. Šios cukinijos išeina traškios, aromatingos ir pikantiškos. Šias cukinijas galima patiekti kaip užkandį, bus labai skanu su bulvėmis ar bet kokia koše. Recepte esantys garstyčių milteliai suteikia cukinijai ypatingą natą, tai geras derinys, patikėkite. Paruoškite bent vieną stiklainį išbandyti.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Cukinijos1 kilogramas
-
Cukrus1/4 stiklinės
-
Actas1/4 stiklinės
-
Aliejus1/4 stiklinės
-
Garstyčių milteliai1 šaukštas (be kaupo)
-
Druska1 šaukštas (be be kaupo)
-
Žalumynai1 saujelė
-
Česnakai3 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Nuplaukite ir nusausinkite cukinijas, tada supjaustykite cukinijas mažais griežinėliais.
-
Reklama
-
3. Į cukinijas įdėkite granuliuoto cukraus ir druskos.
-
4. Įdėkite česnako perspaustų per spaudą ir garstyčių miltelių.
-
Reklama
-
5. Supilkite aliejų ir actą.
-
6. Įdėkite ryšelį susmulkintų žolelių. Viską sumaišykite ir palikite 2 valandas.
-
Reklama
-
7. Po kurio laiko paruoškite sterilius stiklainius. Per tą laiką cukinijos išskirs sultis.
-
8. Cukinijas sudėkite į sterilų stiklainį, supilkite skystį iš dubens, kuriame buvo cukinija.
-
Reklama
-
9. Sterilizuokite ruošinį 20 minučių. Nepamirškite puodo dugno iškloti audiniu.
-
10. Užsukite stiklainius, padėkite apverstus ir uždenkite antklode, palikite vieną dieną, tada perkelkite į sandėliuką.
-
Reklama
-
11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (19 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama