Čili sriuba
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Čili sriuba – labai įdomus meksikietiškas patiekalas, išsiskiriantis ypatingu tirštumu, aštrumu ir įdomia išvaizda. Sriuba ruošiama iš maltos mėsos, pupelių ir pomidorų pastos valandą. Ši meksikietiška sriuba pasirodė tokia skani, kad pradėjau ją virti labai labai dažnai. Kalbant apie pačios čili sriubos skonį, ji yra gana aštri, bet kartu ir soti. Geras jausmas, kad tai vis tiek mėsos sriuba. Kaip pasigaminti čili sriubą? Lengva – ypač naudojant žingsnis po žingsnio nuotraukų receptą!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų (liesa)
-
Svogūnai2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Čili pipiras2 vnt
-
Malti kmynai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Malti pipirai2 arbatiniai šaukšteliai
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Konservuoti pomidorai1 vnt
-
Pomidorų pasta70 mililitrų
-
Konservuotos pupelės1 vnt
-
SūrisPagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Kakava1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Maltą mėsą apkepkite aliejuje iškart puode.
-
2. Gerai išminkome, kad nesusidarytų dideli gumuliukai.
-
Reklama
-
3. Daržoves nuvalome ir nuplauname.
-
4. Smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
5. Pakepinkite keptuvėje, tada suberkite smulkiai supjaustytą čili pipirą.
-
6. Suberkite maltus kmynus, pipirus, druską, smulkintą česnaką ir šiek tiek patroškinkite.
-
Reklama
-
7. Tada kepimą perkeliame ant faršo į puodą, dedame pomidorus ir užpilame pomidorų pasta. Įpilame vandens. Dedame ant vidutinės ugnies, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 45 min.
-
8. Pasibaigus skirtam troškinimo laikui, įpilkite cukraus, druskos. Įdėkite skardinę konservuotų pupelių. Įdėjau šaukštą kakavos. Įpilkite daugiau vandens ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių. Čili sriubą patiekite su tarkuotu sūriu ir balta duona.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama