Čili sriuba

Čili sriuba

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Čili sriuba – labai įdomus meksikietiškas patiekalas, išsiskiriantis ypatingu tirštumu, aštrumu ir įdomia išvaizda. Sriuba ruošiama iš maltos mėsos, pupelių ir pomidorų pastos valandą. Ši meksikietiška sriuba pasirodė tokia skani, kad pradėjau ją virti labai labai dažnai. Kalbant apie pačios čili sriubos skonį, ji yra gana aštri, bet kartu ir soti. Geras jausmas, kad tai vis tiek mėsos sriuba. Kaip pasigaminti čili sriubą? Lengva – ypač naudojant žingsnis po žingsnio nuotraukų receptą!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų (liesa)
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Čili pipiras
    2 vnt
  • Malti kmynai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Malti pipirai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Konservuoti pomidorai
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    70 mililitrų
  • Konservuotos pupelės
    1 vnt
  • Sūris
    Pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Kakava
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Maltą mėsą apkepkite aliejuje iškart puode.
    1. Maltą mėsą apkepkite aliejuje iškart puode.
  • Gerai išminkome, kad nesusidarytų dideli gumuliukai.
    2. Gerai išminkome, kad nesusidarytų dideli gumuliukai.
  • Reklama
  • Daržoves nuvalome ir nuplauname.
    3. Daržoves nuvalome ir nuplauname.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną.
    4. Smulkiai supjaustykite svogūną.
  • Reklama
  • Pakepinkite keptuvėje, tada suberkite smulkiai supjaustytą čili pipirą.
    5. Pakepinkite keptuvėje, tada suberkite smulkiai supjaustytą čili pipirą.
  • Suberkite maltus kmynus, pipirus, druską, smulkintą česnaką ir šiek tiek patroškinkite.
    6. Suberkite maltus kmynus, pipirus, druską, smulkintą česnaką ir šiek tiek patroškinkite.
  • Reklama
  • Tada kepimą perkeliame ant faršo į puodą, dedame pomidorus ir užpilame pomidorų pasta. Įpilame vandens. Dedame ant vidutinės ugnies, užde...
    7. Tada kepimą perkeliame ant faršo į puodą, dedame pomidorus ir užpilame pomidorų pasta. Įpilame vandens. Dedame ant vidutinės ugnies, uždengiame dangčiu ir troškiname apie 45 min.
  • Pasibaigus skirtam troškinimo laikui, įpilkite cukraus, druskos. Įdėkite skardinę konservuotų pupelių. Įdėjau šaukštą kakavos. Įpilkite d...
    8. Pasibaigus skirtam troškinimo laikui, įpilkite cukraus, druskos. Įdėkite skardinę konservuotų pupelių. Įdėjau šaukštą kakavos. Įpilkite daugiau vandens ir virkite ant mažos ugnies apie 15 minučių. Čili sriubą patiekite su tarkuotu sūriu ir balta duona.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai