Čili pupelių sriuba

Čili pupelių sriuba

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Labai skanus aštrios ir sočios sriubos receptas. Išbandykite šį čili pupelių sriubos receptą. Ryškus, gražus ir įdomus patiekalas. Žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis padės pasiruošti! Šiam patiekalui naudojami įvairūs ingredientai, kad sriuba būtų sodri ir aštri. Tai puiki alternatyva įprastiems barščiams. Recepte nurodytas daržoves galima pakeisti kitomis, o malta mėsa gali būti bet kokia. Išbandykite ir nenusivilsite!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena ir jautiena
    0.7 kilogramo
  • Pomidorai
    3 vnt
  • Žalia paprika
    1 vnt
  • Čili
    2 vnt
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Konservuotos pupelės
    0.8 kilogramo
  • Jautienos sultinys
    0.5 litro
  • Pomidorų pasta
    5 šaukštai
  • Sūris
    100 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite visus ingredientus šiai sriubai paruošti.
    1. Pirmiausia paruoškite visus ingredientus šiai sriubai paruošti.
  • Žaliąją papriką ir čili nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną nuplaukite ir taip pat smulkiai supjaustykite. Padėkite k...
    2. Žaliąją papriką ir čili nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais, svogūną nuplaukite ir taip pat smulkiai supjaustykite. Padėkite keptuvę ant ugnies, supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir apkepkite daržoves.
  • Reklama
  • Pomidorus nuplaukite, ant kiekvieno padarykite skersinius įpjovimus. Juos užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 1-2 minutes, tada vand...
    3. Pomidorus nuplaukite, ant kiekvieno padarykite skersinius įpjovimus. Juos užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 1-2 minutes, tada vandenį nupilkite ir nulupkite odą.
  • Puodą, kurioje virsime sriubą, dėkite ant ugnies. Į jį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite, visą laiką ...
    4. Puodą, kurioje virsime sriubą, dėkite ant ugnies. Į jį įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite, visą laiką minkydami šakute. Į gatavą maltą mėsą įpilkite pomidorų pastos.
  • Reklama
  • Į faršą suberkite keptas daržoves. Išmaišykite ir padėkite puodą ant ugnies.
    5. Į faršą suberkite keptas daržoves. Išmaišykite ir padėkite puodą ant ugnies.
  • Supilkite jautienos sultinį ir užvirinkite sriubą, viską virkite apie dvidešimt minučių.
    6. Supilkite jautienos sultinį ir užvirinkite sriubą, viską virkite apie dvidešimt minučių.
  • Reklama
  • Sudėkite pupeles į sietelį, kad pašalintumėte skystį. Po 20 minučių suberkite nusausintas pupeles.
    7. Sudėkite pupeles į sietelį, kad pašalintumėte skystį. Po 20 minučių suberkite nusausintas pupeles.
  • Išmaišykite sriubą, virkite dar 5-10 minučių, tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekdami lėkštę pabarstykite tarkuotu sūriu....
    8. Išmaišykite sriubą, virkite dar 5-10 minučių, tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekdami lėkštę pabarstykite tarkuotu sūriu. Supilkite sriubą ir mėgaukitės jos skoniu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai