Cezario salotos su garstyčiomis

Cezario salotos su garstyčiomis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Originalios, klasikinės, skanios, bet kokiai progai! Kaip žinia, tradicinės salotos garsėja savo padažu, tačiau jų paruošimas reikalauja tam tikrų įgūdžių, tad šiek tiek supaprastinkime. Skanios, lengvos salotos iš pačių paprasčiausių ingredientų! Jos gali būti patiekiamos tiek įprastai vakarienei, tiek šventiniam stalui. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Iceberg salotos
    200 gramų
  • Vištienos filė
    300 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    200 gramų
  • Čiabata
    2 riekelės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Parmezanas
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus salotoms gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus salotoms gaminti.
  • Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais, pakepinkite 1 šaukšte aliejaus, kol suminkštės. Druskos ir pipirų.
    2. Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais, pakepinkite 1 šaukšte aliejaus, kol suminkštės. Druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Čiabatą supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
    3. Čiabatą supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
  • Paruoškite padažą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite virtą kiaušinio trynį, garstyčias, likusį alyvuogių aliejų (2 šaukštus), druską ir ...
    4. Paruoškite padažą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite virtą kiaušinio trynį, garstyčias, likusį alyvuogių aliejų (2 šaukštus), druską ir pipirus.
  • Reklama
  • Salotas suplėšykite gabalėliais ir perkelkite į indą.
    5. Salotas suplėšykite gabalėliais ir perkelkite į indą.
  • Išdėliokite apkeptus vištienos gabalėlius ir užpilkite puse padažo.
    6. Išdėliokite apkeptus vištienos gabalėlius ir užpilkite puse padažo.
  • Reklama
  • Išdėliokite vyšninių pomidorų puseles.
    7. Išdėliokite vyšninių pomidorų puseles.
  • Išdėliokite skrudintą duoną, virtų kiaušinių riekeles. Apšlakstykite likusiu padažu ir pabarstykite parmezano sūriu.
    8. Išdėliokite skrudintą duoną, virtų kiaušinių riekeles. Apšlakstykite likusiu padažu ir pabarstykite parmezano sūriu.
  • Reklama
  • Patiekite salotas iš karto! Gero apetito!
    9. Patiekite salotas iš karto! Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai