Cezario salotos su garstyčiomis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Originalios, klasikinės, skanios, bet kokiai progai! Kaip žinia, tradicinės salotos garsėja savo padažu, tačiau jų paruošimas reikalauja tam tikrų įgūdžių, tad šiek tiek supaprastinkime. Skanios, lengvos salotos iš pačių paprasčiausių ingredientų! Jos gali būti patiekiamos tiek įprastai vakarienei, tiek šventiniam stalui. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Iceberg salotos200 gramų
-
Vištienos filė300 gramų
-
Vyšniniai pomidorai200 gramų
-
Čiabata2 riekelės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Parmezanas1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus salotoms gaminti.
-
2. Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais, pakepinkite 1 šaukšte aliejaus, kol suminkštės. Druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Čiabatą supjaustykite mažais gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Paruoškite padažą. Norėdami tai padaryti, sumaišykite virtą kiaušinio trynį, garstyčias, likusį alyvuogių aliejų (2 šaukštus), druską ir pipirus.
-
Reklama
-
5. Salotas suplėšykite gabalėliais ir perkelkite į indą.
-
6. Išdėliokite apkeptus vištienos gabalėlius ir užpilkite puse padažo.
-
Reklama
-
7. Išdėliokite vyšninių pomidorų puseles.
-
8. Išdėliokite skrudintą duoną, virtų kiaušinių riekeles. Apšlakstykite likusiu padažu ir pabarstykite parmezano sūriu.
-
Reklama
-
9. Patiekite salotas iš karto! Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama