Česnakinis pomidorų čatnis
5 (3 įvertinimai)
								6  Porcijos
						
								25 min.
						Apie receptą
Siūlau paruošti pomidorų čatnį, pridedant aitriųjų čili pipirų ir česnako. Aštrumą galite reguliuoti pagal savo skonį. Čatnis yra pikantiškas, malonaus sodraus skonio ir aromato. Jei mėgstate vienodesnę struktūrą, tuomet paruoštą padažą galima sutrinti trintuvu. Jei esate aštrių padažų mėgėjas, šis čatnis jums tikrai patiks. Padažas idealiai tinka prie mėsos ar žuvies.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Svogūnai1 vnt
- 
													Česnakai4 skiltelės
- 
													Pomidorai500 gramų
- 
													Čili pipirai1 vnt
- 
													Alyvuogių aliejus2 šaukštai
- 
													Malti juodieji pipiraipagal skonį
- 
													Cukrus1 arbatinis šaukštelis
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikalingus ingredientus. 1. Paruoškite reikalingus ingredientus.
- 
                                                     2. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite juos alyvuogių aliejuje, kol svogūnai suminkštės. 2. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite juos alyvuogių aliejuje, kol svogūnai suminkštės.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Čili pipirą supjaustykite mažais gabalėliais. 3. Čili pipirą supjaustykite mažais gabalėliais.
- 
                                                     4. Suberkite susmulkintą čili į svogūną ir česnaką ir kartu kepkite 1-2 minutes. 4. Suberkite susmulkintą čili į svogūną ir česnaką ir kartu kepkite 1-2 minutes.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą su daržovėmis. 5. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į puodą su daržovėmis.
- 
                                                     6. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir cukraus. Užvirkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių, kol daržovės suminkštės. 6. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir cukraus. Užvirkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių, kol daržovės suminkštės.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Patiekite čatnį atšaldytą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 7. Patiekite čatnį atšaldytą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















