Česnakinis grietinės padažas

Česnakinis grietinės padažas

5 (2 įvertinimai)

4

Porcijos

10 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Paprastas ir apetiškas česnakų-grietinės padažas padės išryškinti ir paįvairinti mėsos, žuvies, daržovių ar paukštienos patiekalų skonį. Pabandykite jį gaminti namuose ir nustebinkite naujais pažįstamų patiekalų skoniais. Tikriausiai bent kartą bandėte ar ruošėte česnakinį padažą. Šiame česnakinio grietinės padažo recepte yra keletas įdomių ingredientų, kurie patiekalui suteikia nuostabaus skonio.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinė
    2~3 šaukštai
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Alyvuogės
    3~5 vnt
  • Krapai
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į gilų dubenį sudėkite grietinę. Geriau rinktis tirštą grietinę su dideliu riebumu, tada padažas bus vienodesnės konsistencijos.
    2. Į gilų dubenį sudėkite grietinę. Geriau rinktis tirštą grietinę su dideliu riebumu, tada padažas bus vienodesnės konsistencijos.
  • Reklama
  • Sudėkite šiek tiek majonezo. Tačiau galite praleisti šį ingredientą. Padažui suteikia šiek tiek sūrumo ir šiek tiek sušvelnina grietinės ...
    3. Sudėkite šiek tiek majonezo. Tačiau galite praleisti šį ingredientą. Padažui suteikia šiek tiek sūrumo ir šiek tiek sušvelnina grietinės skonį.
  • Česnaką nulupkite ir išspauskite per spaudą (galite sutarkuoti) ir suberkite į padažą.
    4. Česnaką nulupkite ir išspauskite per spaudą (galite sutarkuoti) ir suberkite į padažą.
  • Lengvai nusausinkite keletą alyvuogių ir smulkiai supjaustykite. Taip pat galite naudoti, pavyzdžiui, alyvuoges ar marinuotus agurkus.
    5. Lengvai nusausinkite keletą alyvuogių ir smulkiai supjaustykite. Taip pat galite naudoti, pavyzdžiui, alyvuoges ar marinuotus agurkus.
  • Reklama
  • Krapus nuplaukite ir nusausinkite. Sumalkite ir sudėkite į padažą. Pagal skonį galite pridėti kitų šviežių žolelių. Viską kruopščiai išma...
    6. Krapus nuplaukite ir nusausinkite. Sumalkite ir sudėkite į padažą. Pagal skonį galite pridėti kitų šviežių žolelių. Viską kruopščiai išmaišykite ir viskas, česnakinis-grietinės padažas yra paruoštas patiekti.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai