Česnakinis grietinės padažas
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Paprastas ir apetiškas česnakų-grietinės padažas padės išryškinti ir paįvairinti mėsos, žuvies, daržovių ar paukštienos patiekalų skonį. Pabandykite jį gaminti namuose ir nustebinkite naujais pažįstamų patiekalų skoniais. Tikriausiai bent kartą bandėte ar ruošėte česnakinį padažą. Šiame česnakinio grietinės padažo recepte yra keletas įdomių ingredientų, kurie patiekalui suteikia nuostabaus skonio.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grietinė2~3 šaukštai
-
Majonezas1 šaukštas
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Alyvuogės3~5 vnt
-
Krapai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį sudėkite grietinę. Geriau rinktis tirštą grietinę su dideliu riebumu, tada padažas bus vienodesnės konsistencijos.
-
Reklama
-
3. Sudėkite šiek tiek majonezo. Tačiau galite praleisti šį ingredientą. Padažui suteikia šiek tiek sūrumo ir šiek tiek sušvelnina grietinės skonį.
-
4. Česnaką nulupkite ir išspauskite per spaudą (galite sutarkuoti) ir suberkite į padažą.
-
Reklama
-
5. Lengvai nusausinkite keletą alyvuogių ir smulkiai supjaustykite. Taip pat galite naudoti, pavyzdžiui, alyvuoges ar marinuotus agurkus.
-
6. Krapus nuplaukite ir nusausinkite. Sumalkite ir sudėkite į padažą. Pagal skonį galite pridėti kitų šviežių žolelių. Viską kruopščiai išmaišykite ir viskas, česnakinis-grietinės padažas yra paruoštas patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama