Čeburekai su kefyru

Čeburekai su kefyru

4.6 (9 įvertinimai)

20 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą keptais čeburekais, galite pamaloninti save ir savo artimuosius skaniais ir sultingais kepiniais. Pasiruošimui skirsite mažiausiai pastangų ir laiko. Ilgai ieškojau greitų ir sultingų čeburekų recepto, o dabar mielai dalinuosi su visais. Tešla pagal šį receptą yra minkšta ir elastinga, su ja nereikia ilgai vargti. Sultingo įdaro paslaptis ta, kad į kiekvieną čebureką įdedu po nedidelį gabalėlį sviesto. Turiu kiaulienos faršo, ją galima pakeisti vištiena arba jautiena.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Lašiniai
    200 gramų
  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Miltai
    3~4 stiklinės
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Svogūnai
    6 vnt (maži)
  • Batonas
    2 riekelės
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Per mėsmalę permalu lašinius, batono riekeles, svogūnus ir česnaką, dedu į faršą.
    1. Per mėsmalę permalu lašinius, batono riekeles, svogūnus ir česnaką, dedu į faršą.
  • Į įdaro dubenį įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį (mėsos prieskonių, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų).
    2. Į įdaro dubenį įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį (mėsos prieskonių, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų).
  • Reklama
  • Dubenėlio turinį gerai išmaišykite, kad gautumėte aštrų mėsos įdarą.
    3. Dubenėlio turinį gerai išmaišykite, kad gautumėte aštrų mėsos įdarą.
  • Į dubenį supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir suberkite iš anksto išsijotus miltus.
    4. Į dubenį supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir suberkite iš anksto išsijotus miltus.
  • Reklama
  • Dubenyje minkykite elastingą tešlą, ji neturi lipti prie rankų.
    5. Dubenyje minkykite elastingą tešlą, ji neturi lipti prie rankų.
  • Tešlą padalinkite į kelias dalis, kiekvieną iškočiokite į dešrą ir supjaustykite gabalėliais.
    6. Tešlą padalinkite į kelias dalis, kiekvieną iškočiokite į dešrą ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Kiekvieną tešlos gabalėlį plonai iškočioju, į vidų dedu nedidelį kiekį įdaro ir šiek tiek sviesto.
    7. Kiekvieną tešlos gabalėlį plonai iškočioju, į vidų dedu nedidelį kiekį įdaro ir šiek tiek sviesto.
  • Uždenkite įdarą tešla ir stipriai užspauskite kraštus, kad kepant įdaras neištekėtų. Man pavyko padaryti tokią pynę.
    8. Uždenkite įdarą tešla ir stipriai užspauskite kraštus, kad kepant įdaras neištekėtų. Man pavyko padaryti tokią pynę.
  • Reklama
  • Tie, kurie nemoka, gali tiesiog stipriai suspausti kraštus šakute.
    9. Tie, kurie nemoka, gali tiesiog stipriai suspausti kraštus šakute.
  • Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Kepinius patiekiu karštus.
    10. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Kepinius patiekiu karštus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (9 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai