Buržuazinės salotos

Buržuazinės salotos

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Siūlau labai įdomų receptą, kaip pasigaminti buržuazines salotas. Patiekalas neįprastas, įdomus, susideda iš daugybės ingredientų. Tai patiks net pačiam aistringiausiam gurmanui. Salotos atrodo gražiai ir labai neįprasto skonio, o tuo pačiu jas mėgsta visi be išimties. Labai malonus saldaus ir rūgštaus skonio antienos mėsos derinys. Patiekdami šias salotas savo draugams ir šeimos nariams, nustebinsite juos savo kulinariniais sugebėjimais. Paruošti salotas nėra visai paprasta, tačiau pasistengti tikrai verta.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Persimonai
    1 vnt
  • Anties krūtinėlė
    1 vnt
  • Salotos
    1 krūva
  • Apelsinas
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Graikinių riešutų uogienė
    3 vnt
  • Balzamiko glajus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Uogienės sirupas
    2 šaukštai
  • Malti čili
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruošiame visus ingredientus. Anties krūtinėlė iš anksto apkepama keptuvėje ir kepama orkaitėje.
    1. Paruošiame visus ingredientus. Anties krūtinėlė iš anksto apkepama keptuvėje ir kepama orkaitėje.
  • Norėdami paruošti padažą, paimkite bet kurį gilų indą, įpilkite alyvuogių aliejaus, nuplaukite apelsiną, nulupkite nuo jo žievelę ir sudė...
    2. Norėdami paruošti padažą, paimkite bet kurį gilų indą, įpilkite alyvuogių aliejaus, nuplaukite apelsiną, nulupkite nuo jo žievelę ir sudėkite į dubenį, apelsiną supjaustykite į 2 dalis. Iš 1 pusės išspauskite sultis. Citriną nuplaukite, nuvalykite žievelę, supjaustykite ir išspauskite viso vaisiaus sultis. Įpilkite balzamiko glajaus, švelnių garstyčių, druskos, graikinių riešutų uogienės sirupo, raudonųjų pipirų. Viską išmaišome šluotele.
  • Reklama
  • Pusę persimono supjaustykite griežinėliais, paskirstykite lėkštėje.
    3. Pusę persimono supjaustykite griežinėliais, paskirstykite lėkštėje.
  • Salotų lapus kruopščiai nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, dalį dedame į lėkštę.
    4. Salotų lapus kruopščiai nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, dalį dedame į lėkštę.
  • Reklama
  • Likusius lapelius suplėšome rankomis, antrąją dalį persimono ir antrąją apelsino pusę supjaustome nedideliais kubeliais.
    5. Likusius lapelius suplėšome rankomis, antrąją dalį persimono ir antrąją apelsino pusę supjaustome nedideliais kubeliais.
  • Sumaišykite salotas su vaisiais, paskirstykite juos lėkštėje.
    6. Sumaišykite salotas su vaisiais, paskirstykite juos lėkštėje.
  • Reklama
  • Anties krūtinėlę supjaustykite gabalėliais ir dėkite į lėkštę su salotomis.
    7. Anties krūtinėlę supjaustykite gabalėliais ir dėkite į lėkštę su salotomis.
  • Papuošimui sudėkite riešutų uogienę ir sudėkite ant persimonų apskritimų, užpilkite paruoštu užpilu ir balzaminiu glaistu.
    8. Papuošimui sudėkite riešutų uogienę ir sudėkite ant persimonų apskritimų, užpilkite paruoštu užpilu ir balzaminiu glaistu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai