Buržuazinės salotos
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Siūlau labai įdomų receptą, kaip pasigaminti buržuazines salotas. Patiekalas neįprastas, įdomus, susideda iš daugybės ingredientų. Tai patiks net pačiam aistringiausiam gurmanui. Salotos atrodo gražiai ir labai neįprasto skonio, o tuo pačiu jas mėgsta visi be išimties. Labai malonus saldaus ir rūgštaus skonio antienos mėsos derinys. Patiekdami šias salotas savo draugams ir šeimos nariams, nustebinsite juos savo kulinariniais sugebėjimais. Paruošti salotas nėra visai paprasta, tačiau pasistengti tikrai verta.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Persimonai1 vnt
-
Anties krūtinėlė1 vnt
-
Salotos1 krūva
-
Apelsinas1 vnt
-
Citrina1 vnt
-
Graikinių riešutų uogienė3 vnt
-
Balzamiko glajus1 arbatinis šaukštelis
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Druskapagal skonį
-
Uogienės sirupas2 šaukštai
-
Malti čilipagal skonį
-
Alyvuogių aliejus50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruošiame visus ingredientus. Anties krūtinėlė iš anksto apkepama keptuvėje ir kepama orkaitėje.
-
2. Norėdami paruošti padažą, paimkite bet kurį gilų indą, įpilkite alyvuogių aliejaus, nuplaukite apelsiną, nulupkite nuo jo žievelę ir sudėkite į dubenį, apelsiną supjaustykite į 2 dalis. Iš 1 pusės išspauskite sultis. Citriną nuplaukite, nuvalykite žievelę, supjaustykite ir išspauskite viso vaisiaus sultis. Įpilkite balzamiko glajaus, švelnių garstyčių, druskos, graikinių riešutų uogienės sirupo, raudonųjų pipirų. Viską išmaišome šluotele.
-
Reklama
-
3. Pusę persimono supjaustykite griežinėliais, paskirstykite lėkštėje.
-
4. Salotų lapus kruopščiai nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, dalį dedame į lėkštę.
-
Reklama
-
5. Likusius lapelius suplėšome rankomis, antrąją dalį persimono ir antrąją apelsino pusę supjaustome nedideliais kubeliais.
-
6. Sumaišykite salotas su vaisiais, paskirstykite juos lėkštėje.
-
Reklama
-
7. Anties krūtinėlę supjaustykite gabalėliais ir dėkite į lėkštę su salotomis.
-
8. Papuošimui sudėkite riešutų uogienę ir sudėkite ant persimonų apskritimų, užpilkite paruoštu užpilu ir balzaminiu glaistu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama