Burokėlių sriuba su vištiena

Burokėlių sriuba su vištiena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Burokėliai yra gyvybinga daržovė, kuri kiekvienam patiekalui suteikia gražios spalvos. O jei jau pabodo burokėlių sriuba ir barščiai, tuomet laikas išmokti naują sriubos receptą. Jis toks pat nuoširdus ir paprastas, bet tikrai nustebins. Produktai, kurių jums prireiks, yra beveik tokie patys, nors yra keletas originalių priedų: pavyzdžiui, mėsos kukuliai vietoj mėsos gabalėlių. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip virti burokėlių sriubą su vištiena.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baklažanai
    1 vnt
  • Konservuotos pupelės
    1 vnt (indelis)
  • Bulvės
    1 vnt
  • Morkos
    3 vnt Burokėliai
  • Česnakai
    3 skiltelės (2 skiltelės
  • Sviestas
    2 šaukštai (1 valgomasis šaukštas kukuliams, 1 valgomasis šaukštas sriubai)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Žiediniai kopūstai
    400 gramų
  • Pankolis
    1 žiupsnelis (sėklos)
  • Porai
    1 vnt
  • Čili pipirai
    pagal skonį (milteliai)
  • Krapai
    pagal skonį
  • Vištienos šlaunelės
    1 kilogramas
  • Druska
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai (1 valgomasis šaukštas kukuliams, 1 valgomasis šaukštas sriubai)
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kmynai
    1 žiupsnelis (sėklos)
  • Lauro lapai
    2~3 vnt
  • Vištienos sultinys
    2~3 litrai
  • Rudasis cukrus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pagaminkite maltą mėsą. Keturiais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje iki skaidrumo su druska ir pipirais. Šiuo metu susm...
    1. Pirmiausia pagaminkite maltą mėsą. Keturiais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje iki skaidrumo su druska ir pipirais. Šiuo metu susmulkinkite vištieną. Tada įmaišykite svogūną, kmynus, kiaušinį, smulkintą česnaką, čili, druską ir pipirus. Žiedinį kopūstą taip pat sumalkite į smulkius trupinius.
  • Po to padarykite kukulius. Tuo tarpu puode su aliejumi pakepinkite pankolio sėklas. Tada suberkite susmulkintus porus, pipirus ir druską....
    2. Po to padarykite kukulius. Tuo tarpu puode su aliejumi pakepinkite pankolio sėklas. Tada suberkite susmulkintus porus, pipirus ir druską. Porą minučių pakepinkite ingredientus maišydami.
  • Reklama
  • Tada į puodą sutarkuokite nuluptus burokėlius. Kepkite 5 minutes. Morkas taip pat supjaustykite apskritimais. Tada supilkite į puodą sult...
    3. Tada į puodą sutarkuokite nuluptus burokėlius. Kepkite 5 minutes. Morkas taip pat supjaustykite apskritimais. Tada supilkite į puodą sultinį. Užvirinkite ir suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir čili.
  • Tada į sriubą sudėkite kukulius ir vėl užvirinkite sultinį. Tada sudėkite susmulkintus baklažanus, lauro lapą, pupeles, sviestą ir čiobre...
    4. Tada į sriubą sudėkite kukulius ir vėl užvirinkite sultinį. Tada sudėkite susmulkintus baklažanus, lauro lapą, pupeles, sviestą ir čiobrelius.
  • Reklama
  • Virkite sriubą ant silpnos ugnies 50 minučių. Likus 20 minučių iki paruošimo, sudėkite bulves, supjaustytas gabalėliais. Pabaigoje įberki...
    5. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 50 minučių. Likus 20 minučių iki paruošimo, sudėkite bulves, supjaustytas gabalėliais. Pabaigoje įberkite krapų, pagal skonį druskos, pipirų, taip pat grietinės. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai