Burokėlių sriuba su vištiena
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Burokėliai yra gyvybinga daržovė, kuri kiekvienam patiekalui suteikia gražios spalvos. O jei jau pabodo burokėlių sriuba ir barščiai, tuomet laikas išmokti naują sriubos receptą. Jis toks pat nuoširdus ir paprastas, bet tikrai nustebins. Produktai, kurių jums prireiks, yra beveik tokie patys, nors yra keletas originalių priedų: pavyzdžiui, mėsos kukuliai vietoj mėsos gabalėlių. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip virti burokėlių sriubą su vištiena.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baklažanai1 vnt
-
Konservuotos pupelės1 vnt (indelis)
-
Bulvės1 vnt
-
Morkos3 vnt Burokėliai
-
Česnakai3 skiltelės (2 skiltelės
-
Sviestas2 šaukštai (1 valgomasis šaukštas kukuliams, 1 valgomasis šaukštas sriubai)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Žiediniai kopūstai400 gramų
-
Pankolis1 žiupsnelis (sėklos)
-
Porai1 vnt
-
Čili pipiraipagal skonį (milteliai)
-
Krapaipagal skonį
-
Vištienos šlaunelės1 kilogramas
-
Druskapagal skonį
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai (1 valgomasis šaukštas kukuliams, 1 valgomasis šaukštas sriubai)
-
Svogūnai2 vnt
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Kmynai1 žiupsnelis (sėklos)
-
Lauro lapai2~3 vnt
-
Vištienos sultinys2~3 litrai
-
Rudasis cukrus1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pagaminkite maltą mėsą. Keturiais pjaustytus svogūnus pakepinkite aliejuje iki skaidrumo su druska ir pipirais. Šiuo metu susmulkinkite vištieną. Tada įmaišykite svogūną, kmynus, kiaušinį, smulkintą česnaką, čili, druską ir pipirus. Žiedinį kopūstą taip pat sumalkite į smulkius trupinius.
-
2. Po to padarykite kukulius. Tuo tarpu puode su aliejumi pakepinkite pankolio sėklas. Tada suberkite susmulkintus porus, pipirus ir druską. Porą minučių pakepinkite ingredientus maišydami.
-
Reklama
-
3. Tada į puodą sutarkuokite nuluptus burokėlius. Kepkite 5 minutes. Morkas taip pat supjaustykite apskritimais. Tada supilkite į puodą sultinį. Užvirinkite ir suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir čili.
-
4. Tada į sriubą sudėkite kukulius ir vėl užvirinkite sultinį. Tada sudėkite susmulkintus baklažanus, lauro lapą, pupeles, sviestą ir čiobrelius.
-
Reklama
-
5. Virkite sriubą ant silpnos ugnies 50 minučių. Likus 20 minučių iki paruošimo, sudėkite bulves, supjaustytas gabalėliais. Pabaigoje įberkite krapų, pagal skonį druskos, pipirų, taip pat grietinės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama