Burokėlių salotos su žaliais žirneliais
4.5 (10 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Burokėlių salotų mėgėjams siūlome puikias salotas, paprastas, sočias ir skanias. O ant stalo atrodo labai įspūdingai, tad tiks bet kokiai šventei. Jei naudosite jauną mažą burokėlį, jis išvirs per 30–40 minučių arba galite išvirti iš anksto. Su paruoštais burokėliais salotas pagaminsite per 20 minučių. Salotas galite pagardinti majonezu arba su grietine, tada bus mažiau riebios. Druskos nedėjau, nes jos gausu ir agurkuose, ir sūryje, ir žirniuose, ir majoneze.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai3 vnt
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Konservuoti žirneliai100 gramų
-
Majonezas3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Smulkiai supjaustykite du mažus marinuotus agurkus ir sudėkite į salotų dubenį.
-
2. Įdėkite pasirinkto tarkuoto sūrio.
-
Reklama
-
3. Į salotų dubenį suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius.
-
4. Virkite tris mažus burokėlius arba du vidutinio dydžio burokėlius, kol suminkštės. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į salotas.
-
Reklama
-
5. Česnaką nulupkite, susmulkinkite ir taip pat sudėkite į salotas.
-
6. Pagardinkite salotas majonezu.
-
Reklama
-
7. Sumaišykite visus ingredientus.
-
8. Salotos paruoštos. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (10 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama