Burokėlių salotos su riešutais ir kalendra
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Beveik visi yra išbandę burokėlių salotas, tačiau tik nedaugelis žino, kad jei į jas įbersite tik kapotų kalendros žalumynų, jos sužibės nauju skoniu. Peržiūrėkite salotų receptą! Burokėlius salotoms galima ne tik virti, bet ir kepti orkaitėje, suvynioti į foliją, virti mikrobangų krosnelėje. Kad burokėliai greičiau iškeptų ir neprarastų skonio, į vandenį įberkite šiek tiek cukraus. Graikinius riešutus galite šiek tiek paskrudinti sausoje keptuvėje ant vidutinės ugnies, kad pagerėtų jų skonis.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai300 gramų
-
Graikiniai riešutai100 gramų
-
Kalendra10 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Majonezaspagal skonį
-
Česnakai1~2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Surinkite visus ingredientus, kurių reikia burokėlių salotoms su riešutais ir kalendra paruošti.
-
2. Kruopščiai nuplaukite burokėlius ir virkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Česnaką nulupkite, susmulkinkite ir suberkite į burokėlius.
-
4. Kalendrą nuplaukite, nusausinkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį su burokėliais.
-
Reklama
-
5. Išrūšiuokite graikinių riešutų branduolius, susmulkinkite ir sudėkite į salotų dubenį.
-
6. Salotos, įdėkite majonezo, išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama