Burokėlių mišrainė su varške
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jei mėgstate mišraines su burokėliais, rekomenduoju pabandyti pasigaminti šią burokėlių mišrainę su varške. Ji daug švelnesnė nei tik burokėliai su sūriu, be to, atrodo įdomiau. Atkreipkite dėmesį! Mišrainė atrodo labai elegantiškai, todėl ją be baimės galėsite patiekti ant šventinio stalo. Jei nerimaujate, kad iškepę burokėliai bus per vandeningi, kepkite juos orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje. Į varškės masę galite dėti žalumynų pagal savo skonį.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškės 9%150 gramų
-
Burokėliai2 vnt (vidutinio dydžio)
-
Česnakai3 skiltelės
-
Grietinė3 šaukštai (20% riebumo)
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus.
-
2. Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
-
4. Sutarkuotus burokėlius kruopščiai išspauskite. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir sudėkite 1/3 tarkuotų burokėlių, nuspauskite šaukštu.
-
Reklama
-
5. Pusę varškės mišinio uždėkite ant burokėlių ir išlyginkite.
-
6. Ant varškės masės dėkite dar 1/3 burokėlių ir išlyginkite. Suberkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Laikykite mišrainę šaldytuve vieną valandą, tada nuimkite žiedą ir patiekite.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama