Burokėlių mišrainė su varške

Burokėlių mišrainė su varške

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Jei mėgstate mišraines su burokėliais, rekomenduoju pabandyti pasigaminti šią burokėlių mišrainę su varške. Ji daug švelnesnė nei tik burokėliai su sūriu, be to, atrodo įdomiau. Atkreipkite dėmesį! Mišrainė atrodo labai elegantiškai, todėl ją be baimės galėsite patiekti ant šventinio stalo. Jei nerimaujate, kad iškepę burokėliai bus per vandeningi, kepkite juos orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje. Į varškės masę galite dėti žalumynų pagal savo skonį.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškės 9%
    150 gramų
  • Burokėliai
    2 vnt (vidutinio dydžio)
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Grietinė
    3 šaukštai (20% riebumo)
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus.
    1. Paruoškite visus reikalingus.
  • Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
    2. Burokėlius išvirkite, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    3. Į dubenį sudėkite varškę, susmulkintą česnaką ir grietinę. Viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Sutarkuotus burokėlius kruopščiai išspauskite. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir sudėkite 1/3 tarkuotų burokėlių, nuspauskite šaukštu.
    4. Sutarkuotus burokėlius kruopščiai išspauskite. Padėkite serviravimo žiedą ant indo ir sudėkite 1/3 tarkuotų burokėlių, nuspauskite šaukštu.
  • Reklama
  • Pusę varškės mišinio uždėkite ant burokėlių ir išlyginkite.
    5. Pusę varškės mišinio uždėkite ant burokėlių ir išlyginkite.
  • Ant varškės masės dėkite dar 1/3 burokėlių ir išlyginkite. Suberkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Laikykite...
    6. Ant varškės masės dėkite dar 1/3 burokėlių ir išlyginkite. Suberkite likusią varškę ir padarykite viršutinį burokėlių sluoksnį. Laikykite mišrainę šaldytuve vieną valandą, tada nuimkite žiedą ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai