Burokėliai su krienais žiemai

Burokėliai su krienais žiemai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Tokius burokėlius su krienais žiemos sezonu galima saugiai patiekti prie stalo su bet kokiais mėsos patiekalais ar garnyru. Burokėliai, ne tik aštrus ir skanus, bet ir naudingi. Šis burokėlių receptas tinka bet kokiai burokėlių veislei. Jie gali būti naudojami tiek švieži, tiek iš anksto virti vandenyje. Jei norite, krienų galite įdėti dvigubai daugiau. Tačiau reikia nepamiršti, kad tokiu atveju gatavas ruošinys gausis labai aštraus skonio.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    1~2 vnt
  • Krienų šaknis
    3~5 vnt
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    0,5 šaukštai
  • Actas 9%
    1 šaukštas
  • Vanduo
    50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, cukraus.
    2. Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, cukraus.
  • Reklama
  • Supilkite actą. Marinatą užvirinkite.
    3. Supilkite actą. Marinatą užvirinkite.
  • Krienus ir burokėlius sumalkite mėsmale.
    4. Krienus ir burokėlius sumalkite mėsmale.
  • Reklama
  • Į marinatą dėkite krienus su burokėliais. Gerai ismaisyti.
    5. Į marinatą dėkite krienus su burokėliais. Gerai ismaisyti.
  • Sudėkite masę į švarų tinkamo tūrio stiklainį.
    6. Sudėkite masę į švarų tinkamo tūrio stiklainį.
  • Reklama
  • Stiklainį sandariai uždarykite dangteliu.
    7. Stiklainį sandariai uždarykite dangteliu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai