Burokėliai su krienais žiemai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Tokius burokėlius su krienais žiemos sezonu galima saugiai patiekti prie stalo su bet kokiais mėsos patiekalais ar garnyru. Burokėliai, ne tik aštrus ir skanus, bet ir naudingi. Šis burokėlių receptas tinka bet kokiai burokėlių veislei. Jie gali būti naudojami tiek švieži, tiek iš anksto virti vandenyje. Jei norite, krienų galite įdėti dvigubai daugiau. Tačiau reikia nepamiršti, kad tokiu atveju gatavas ruošinys gausis labai aštraus skonio.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai1~2 vnt
-
Krienų šaknis3~5 vnt
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
-
Cukrus0,5 šaukštai
-
Actas 9%1 šaukštas
-
Vanduo50 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos, cukraus.
-
Reklama
-
3. Supilkite actą. Marinatą užvirinkite.
-
4. Krienus ir burokėlius sumalkite mėsmale.
-
Reklama
-
5. Į marinatą dėkite krienus su burokėliais. Gerai ismaisyti.
-
6. Sudėkite masę į švarų tinkamo tūrio stiklainį.
-
Reklama
-
7. Stiklainį sandariai uždarykite dangteliu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama