Bulvių zrazai su šonine

Bulvių zrazai su šonine

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulvių zrazai yra greitas ir skanus patiekalas visai šeimai, kurį gali pagaminti net pradedanti šeimininkė. O jei į juos įdėsite šoninės, tada sėkmė garantuota. Šviežios daržovės ir žolelės puikiai tiks prie bulvių zrazų su šonine. Juos galima patiekti ir su aštriu pomidorų padažu. Jei bulvių tešla pasirodė vandeninga, įpilkite šiek tiek išsijotų miltų iki norimos konsistencijos. Jei pageidaujama, zrazus galima apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    300 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Šoninė
    60 gramų
  • Kietasis sūris
    60 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Surinkite visus ingredientus, kurių reikia.
    1. Surinkite visus ingredientus, kurių reikia.
  • Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite ant vidutinės ugnies pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Kruopščiai nusausinkite sultis, jei bu...
    2. Bulves nulupkite, nuplaukite ir virkite ant vidutinės ugnies pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Kruopščiai nusausinkite sultis, jei bulvės vandeningos, šiek tiek padžiovinkite ant silpnos ugnies, kad išgaruotų likęs skystis. Sutrinkite bulves į vientisą košę ir leiskite visiškai atvėsti.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į puodą su bulvių koše.
    3. Sūrį sutarkuokite ir sudėkite į puodą su bulvių koše.
  • Į puodą įmuškite kiaušinio trynį. Viską išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
    4. Į puodą įmuškite kiaušinio trynį. Viską išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
  • Reklama
  • Šoninę smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską maišydami pakepinkite 5-7 minutes. Nuk...
    5. Šoninę smulkiai supjaustykite, sudėkite į keptuvę. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską maišydami pakepinkite 5-7 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Į bulvių košę sudėkite keptą šoninę su svogūnu ir gerai išmaišykite.
    6. Į bulvių košę sudėkite keptą šoninę su svogūnu ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Drėgnomis rankomis suformuokite pailgą zrazą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių. Nukelki...
    7. Drėgnomis rankomis suformuokite pailgą zrazą ir kepkite karštame augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai