Bulvių vyniotinis su kopūstais

Bulvių vyniotinis su kopūstais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pagal šį receptą pagamintas bulvių vyniotinis visada yra labai ryškus, bet svarbiausia - skanus. Štai kodėl galite saugiai pasigaminti jį net šventiniam stalui. Jūsų svečiai tikrai bus patenkinti! Vietoj troškintų kopūstų šiame recepte galite naudoti raugintus kopūstus, tačiau vargu ar vyniotinis pjaustytas bus tokios ryškios spalvos. Bulvių košę galima išvirti iš anksto.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltasis kopūstas
    150~200 gramų
  • Bulvių košė
    200~300 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    1.5 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    50~70 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt (vyniotinio aptepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Bulves pavirkite 20 minučių ir sutrinkite trintuvu.
    1. Paruoškite ingredientus. Bulves pavirkite 20 minučių ir sutrinkite trintuvu.
  • Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.
    2. Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir pomidorų pastos. Kopūstus troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, 10–15 minučių.
    3. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir pomidorų pastos. Kopūstus troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, 10–15 minučių.
  • Bulvių košę dėkite ant maistinės plėvelės. Išlyginkite.
    4. Bulvių košę dėkite ant maistinės plėvelės. Išlyginkite.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite troškintus kopūstus.
    5. Ant viršaus dėkite troškintus kopūstus.
  • Viską susukti į bulvių vyniotinį.
    6. Viską susukti į bulvių vyniotinį.
  • Reklama
  • Perkelkite vyniotinį ant kepimo skardos. Aptepkite jį kiaušinio tryniu.
    7. Perkelkite vyniotinį ant kepimo skardos. Aptepkite jį kiaušinio tryniu.
  • Vyniotinį pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
    8. Vyniotinį pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą vyniotinį atsargiai padėkite ant lėkštės.
    9. Paruoštą vyniotinį atsargiai padėkite ant lėkštės.
  • Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    10. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai