Bulvių virtinukai su vištiena ir sūriu

Bulvių virtinukai su vištiena ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Virtinukų privalumas yra tas, kad jų nereikia formuoti kaip koldūnų, tiesiog sumaišykite visus ingredientus ir viskas. Svarbu! Virtinukus keptuvėje iš karto neapverskite, leiskite jiems šiek tiek apskrusti, kitaip jie subyrės. Iškepus išdėliokite juos į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    300 gramų
  • Miltai
    40 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Virta vištienos filė
    150 gramų
  • Muskato riešutas
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Lauro lapas
    1 pagal skonį (sultiniui)
  • Vištienos sultinys
    1 litras (nurodytas kiekis yra apytikslis)
  • Juodųjų pipirų žirneliai
    1 pagal skonį (sultiniui)
  • Kvapieji pipirai
    1 pagal skonį (sultiniui)
  • Tarkuotas kietasis sūris
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Prieš virdami sultinį, žalią vištieną nuplaukite. Taip pat gerai nuplaukite žalias bulves.
    1. Paruoškite ingredientus. Prieš virdami sultinį, žalią vištieną nuplaukite. Taip pat gerai nuplaukite žalias bulves.
  • Išvirtas bulves sutarkuokite smulkia tarka.
    2. Išvirtas bulves sutarkuokite smulkia tarka.
  • Reklama
  • Vištienos filė smulkiai supjaustykite.
    3. Vištienos filė smulkiai supjaustykite.
  • Į bulves suberkite smulkiai supjaustytą vištienos filė, sūrį, kiaušinį, muskato riešutą, druską ir miltus.
    4. Į bulves suberkite smulkiai supjaustytą vištienos filė, sūrį, kiaušinį, muskato riešutą, druską ir miltus.
  • Reklama
  • Visus ingredientus gerai išmaišykite.
    5. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
  • Išverskite masę ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite minkštą tešlą.
    6. Išverskite masę ant miltais pabarstyto paviršiaus ir minkykite minkštą tešlą.
  • Reklama
  • Atskirkite tešlos gabalėlį ir iškočiokite dešrą, supjaustykite mažais gabalėliais.
    7. Atskirkite tešlos gabalėlį ir iškočiokite dešrą, supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį ir viduryje pirštu padarykite duobutę.
    8. Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį ir viduryje pirštu padarykite duobutę.
  • Reklama
  • Virkite virtinukus verdančiame vištienos sultinyje tik 1 minutę. Kai virtinukai išplauks į viršų, jie yra paruošti.
    9. Virkite virtinukus verdančiame vištienos sultinyje tik 1 minutę. Kai virtinukai išplauks į viršų, jie yra paruošti.
  • Kai virtinukai išvirs, apkepkite juos augaliniame aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Kepdami įdėkite šiek tiek sviesto (jis suteiks riešutų ...
    10. Kai virtinukai išvirs, apkepkite juos augaliniame aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Kepdami įdėkite šiek tiek sviesto (jis suteiks riešutų skonio) arba, jei norite, česnako.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai