Bulvių užkandis orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
1-2 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Dalinuosi įdomiu bulvių gaminimo būdu. Tokios bulvės neįtikėtinai skanios! Aštrios, kvapnios ir šiek tiek saldžiosios bulvės, iškeptos su odele, patiks kiekvienam. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti bulves orkaitėje. Bulves geriau naudoti mažo dydžio arba ilginti kepimo laiką. Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį, galite dėti čili pipirų, rūkytos paprikos ar kario. Bulves galima patiekti kaip užkandį arba kaip garnyrą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės500 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus30 mililitrų
-
Česnako milteliai1/2 šaukštelio
-
Utskhosuneli
-
Juodieji malti pipirai1/2 šaukštelio
-
Itališkos žolelės1/2 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Bulves gerai nuplaukite, nusausinkite.
-
Reklama
-
3. Užvirinkite vandenį su druska, sudėkite bulves. Šiek tiek sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15-18 minučių, kol pusiau išvirs.
-
4. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Bulves dėkite į orkaitę ir kepkite 2-3 minutes. Tada išimkite bulves iš orkaitės ir leiskite joms atvėsti.
-
Reklama
-
5. Sutepkite augaliniu aliejumi, pagardinkite druska ir prieskoniais.
-
6. Švelniai paspauskite bulves stikline ar puodeliu. Sutepkite papildomai augaliniu aliejumi. Bulves kepkite, kol apskrus. Maždaug 35-40 minučių.
-
Reklama
-
7. Bulvių užkandis paruoštas. Mėgaukitės maistu!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama