Bulvių sriuba su pienu

Bulvių sriuba su pienu

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Paprasčiausia bulvių sriuba su pienu ir įprasčiausiais ingredientais paruošiama greitai, o rezultatas pranoksta visus lūkesčius. Sriuba gali būti patiekiama atvėsusi karštą vasaros dieną arba karšta žiemą. Šis receptas paruošiamas labai greitai. Sriuba ruošiama be mėsos. Todėl visas laikas skiriamas daržovių ruošimui ir virimui. Šiai bulvių sriubai su pienu būtinai paruoškite skrebučius (geriausia iš juodos duonos). Patiekite juos su žolelėmis ir česnaku. Yra ir kitas patiekimo variantas, kai skrebučiai įtrinami česnaku ir dedami ant lėkštės dugno. Ir ant viršaus pilama sriuba. Paprasta ir skanu!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Pienas
    250 gramų
  • Morkos
    1 vnt
  • Saliero stiebas
    1 vnt
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nuplaukite ir nulupkite. Supjaustykite jas kubeliais. Kubeliai gali būti bet kokio dydžio, patys pažiūrėkite, kas jums patogiausia.
    1. Bulves nuplaukite ir nulupkite. Supjaustykite jas kubeliais. Kubeliai gali būti bet kokio dydžio, patys pažiūrėkite, kas jums patogiausia.
  • Ant ugnies uždėkite puodą su vandeniu. Į jį sudėkite sausą sultinio kubelį.
    2. Ant ugnies uždėkite puodą su vandeniu. Į jį sudėkite sausą sultinio kubelį.
  • Reklama
  • Nuluptą svogūną supjaustykite jums patogiais gabalėliais.
    3. Nuluptą svogūną supjaustykite jums patogiais gabalėliais.
  • Nuluptas morkas ir salierą supjaustykite plonais griežinėliais.
    4. Nuluptas morkas ir salierą supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Susmulkintas daržoves (svogūną, salierą ir morką) sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite dangteli...
    5. Susmulkintas daržoves (svogūną, salierą ir morką) sudėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus. Įpilkite šiek tiek vandens. Uždenkite dangteliu. Troškinkite daržoves, kol iškeps.
  • Kai sultinio kubelis visiškai ištirps, perkelkite bulves į puodą. Leiskite užvirti. Sumažinkite šilumą iki žemos. Bulves reikia virti po ...
    6. Kai sultinio kubelis visiškai ištirps, perkelkite bulves į puodą. Leiskite užvirti. Sumažinkite šilumą iki žemos. Bulves reikia virti po dangčiu ant silpnos ugnies. Kai bulvės išvirs, į puodą suberkite troškintas daržoves. Įberkite druskos.
  • Reklama
  • Į sriubą įpilkite pieno. Viską užvirinkite, tada sumažinkite ugnį. Virkite dar 10 minučių be dangčio.
    7. Į sriubą įpilkite pieno. Viską užvirinkite, tada sumažinkite ugnį. Virkite dar 10 minučių be dangčio.
  • Prieš nukeldami nuo ugnies, į gatavą sriubą įberkite smulkintų žolelių, supilkite į gilią lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    8. Prieš nukeldami nuo ugnies, į gatavą sriubą įberkite smulkintų žolelių, supilkite į gilią lėkštę ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai