Bulvių sriuba su kiaušiniu

Bulvių sriuba su kiaušiniu

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Iš įprastų ingredientų (tokių kaip bulvės, kiaušiniai ir svogūnai) galite pagaminti daugybę nuostabių patiekalų. Be to, produktai gali būti visiškai skirtingų formų ir būsenų. Pavyzdžiui, galite virti sriubą. Paruošiau jums paprastą receptą. Apie tai, kaip pasigaminti bulvių sriubą su kiaušiniais. Toks patiekalas išgelbės, kai šaldytuve tikrai nieko nėra, bet reikia pamaitinti šeimą. Tuo pačiu metu gaminimas neužims daug laiko ir nereikalaus daug pastangų. Manau, kad kiekvienas gali pasigaminti šią sriubą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Morkos
    0.5 vnt
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštelis
  • Svogūnai
    0.5 vnt
  • Prieskoniai sriubai
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Užvirinkite 1,5 litro vandens. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    1. Užvirinkite 1,5 litro vandens. Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  • Sudėkite bulves į verdantį vandenį. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. Taip pat įdėkite į sriubą.
    2. Sudėkite bulves į verdantį vandenį. Morkas nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite. Taip pat įdėkite į sriubą.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
    3. Svogūną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kepkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
  • 15 minučių po bulvių  į sriubą sudėkite svogūnus, druską ir prieskonius.
    4. 15 minučių po bulvių į sriubą sudėkite svogūnus, druską ir prieskonius.
  • Reklama
  • Kiaušinį išplakite šakute ir plona srovele supilkite į sriubą.
    5. Kiaušinį išplakite šakute ir plona srovele supilkite į sriubą.
  • Kiaušinį gerai išmaišykite šakute sriuboje, išjunkite ugnį. Sriubą patiekite karštą. Gero apetito!
    6. Kiaušinį gerai išmaišykite šakute sriuboje, išjunkite ugnį. Sriubą patiekite karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai